🔥İndirim IKEA Markus %20 İndirim

HP Citadel kullanıyorum ama ofisteki uyduruk ofis koltukları kadar rahat değil. Bir ara markasına modeline bakıp eve ondan almayı düşünüyorum. Ofis koltukları oyuncu koltuklarına göre daha rahat bence. Bu marka modele dair bir fikrim yok ama.

Malzeme kalitesi çok iyi. Ama bel destek kısmının olduğu yer rahatsiz ediyor ordaki süngeri çıkarırsanız daha rahat edersiniz. Fren sistemi de çok iyi. Sattığıma pişman olduğum koltuktur kendisi. Omurgamda sorunlar olduğu için bana göre bir ürün değil pek.

Bir çok, iyi zannedilen koltuktan iyidir. Kaç senedir kullanıyorum ne bir gıcırtı çıkarıyor, ne de herhangi bir mekanizmasında sorun yaşadım.

Malzeme kalitesi çok iyi. Ama bel destek kısmının olduğu yer rahatsiz ediyor ordaki süngeri çıkarırsanız daha rahat edersiniz. Fren sistemi de çok iyi. Sattığıma pişman olduğum koltuktur kendisi. Omurgamda sorunlar olduğu için bana göre bir ürün değil pek.
şuan ne kullanıyorsunuz hocam ayıptır sorması. Aslında valla herman miller falan bulmak lazımda.

imkanınız varsa gidin deneyin, oyuncu koltuğu saçmalığını sayesinde bıraktım. yıllardır sorunsuz kullanıyorum, süngerleri hala çökmedi formu ve sağlamlığı hala eskisi gibi bununla beraber yazları çektiğim oyuncu koltuğu eziyetini de delikli sırt tasarımı sayesinde aştım. koltukların ergonomisi kişiden kişiye değişebilir ama malzeme kalitesini bozmadılarsa ömürlük kullanılabilecek bir koltuk.

Çok iyi bir ürün 1 seneden fazladır kullanıyorum, bel fıtığı olan birisiyim. Çok rahat. Yatmıyor falan demişler anlamadım 180 derece olmuyor ama yeterli düzeyde yatıyor. Oyun, film, iş her şeyde kullanıyorum gayet memnunum. Aşırı sağlam. Tek sıkıntısı kolçaklar oynamıyor. Kolçakları söktüğüm için dert değil. Oyuncu koltuğu diye 2-3 süsleyerek on binlerce liraya geçiriyorlar. Onları alacağınıza bunu alın. Tabi imkanınız varsa deneyin önce, herkes bir değil.

süper ürün bence muadili yok piyasada. tam da şuan ihtiyacım yok ama alabilirim altın gibi sürekli zamlanıyor

Mağazada denedim almadım. Ekşici tayfanın öve öve bitiremediği, İsveç malı diye tabi, kalas gibi koltuk. Bi özelliği yok.
Gittim deneyip adore flex aldım çok daha iyi. Şimdi Adore reflex-s olarak satılıyor. Akakçede 9 bin lira görünüyor ama kendi sitesinde 7 bin lira civarında satılıyor.

Güzel koltuk ama bence kesinlikle değmez. Tutuldu diye bu kadar abarttılar.
Yani bu yorum bence oyuncu koltuklarının %98'i için yapılmalı. 7-8k ya hawk falan almaktan çok daha mantıklı. Ofiste hawk ve bir sürü farklı oyuncu kolduğu var ve bana çok rahatsız edici geliyorlar. Sanırım yaklaşık 6 aydır markus kullanıyorum ve gayet rahat, dik pozisyonda belimi tam kavradığı için rahat hissettiriyor ve uzanması da gayet rahat hissettiriyor. Alacak arkadaşlar için sadece beni rahatsız eden tek noktaytı belirteyim, gamepad ile uzun süre oynadığım zaman 1-2 saat içersinde kol destekleri beni rahatsız etmeye başlıyordu genel olarak kolçakları rahat değil henüz buna çözüm bulamadım

Geri