Razer Oyuncu koltuğu 14990₺ düşmüş

Baştakti 1'i atıp kalan 4990 TL'ye düşürürlerse alınıp alınmayacağı tartışılabilir. Dikkatinizi çekerim, O fiyata bile alınır demiyorum. Alınıp alınmaz mı ikilemine düşeriz sadece.

Baştakti 1'i atıp kalan 4990 TL'ye düşürürlerse alınıp alınmayacağı tartışılabilir. Dikkatinizi çekerim, O fiyata bile alınır demiyorum. Alınıp alınmaz mı ikilemine düşeriz sadece.
kac yil oncede sıkıstın kaldın bılmıyorum ama dedıklerın cok mantıklı gorunmuyor

Kalıbımı basarım ki bu koltuğu alan adam ya baba parasıyla alır ya da kazandığı para haramdır. Kazanç için alın teri döken adam bir koltuğa bu parayı veremez.
Gayet de kendi kazandigim helal paraya deger olarak nitelendiriyorum. Isiniz bilgisayarsa ve bundan para kazaniyorsaniz degil 3-5 saat gunluk 10 saat vakit geciriyorsaniz buna degeceni garanti ederim. Haram ya da baba parasi diye bisey degil mesele, tamamen tercihe dayali bir sey. Bu ulkede kasiyer parasi kazanip da son model iphonunu eksik etmeyen insanlar da var. Sizin cikarima gore onlar da haram para o zaman...

Kendine hak ettigini dusunen makul goren tercih edebilir. Birkac razer ekipman sahibiyim ve bu fiyatlara razer ekipman makul geldi isteyen tercihini bu yonde kullanabilir kalitesini onaylarim.

Abi ekran kartı alırım o paraya koltuk ne ya. Tamam yani konforunu düşünenler günde 5 saat oyun oynayanlar neyse de. Çok be abi...
bir özelliği yok zaten sadece ismi var razer
yastık bile koymamışlar

5-6 bine aldıgımız king koltukların maşallahı var Allah paylaşanlardan razı olsun bel ağrısı vs gitti hep.

Arkadaşlar isimden dolayı razer oyuncu koltuğunun son modeli gibi gözüküyor ancak bilginiz olsun en dandik lite sürümü gibi bir şey yani normal razer iskur v2 deki özelliklerin %70 i yok veya razer iskur un yani ilk versiyonun bile alt sürümü yani ona göre alın isimden dolayı üst versiyon gibi düşünmeyin bilginiz olsun yani razer iskur, razer iskur xl , razer iskur v2 ile bu koltuk arasında çok fark var bu dümdüz hiç bir özelliği olmayan versiyon diğerlerindeki kalite farkı bu modelde bulunmuyor diğerlerine göre. ( razer iskur v2 kullanıyorum günde 3-4 saatden uzun süre oturuyorsanız evden çalışanlar için gerçekten çok ciddi fark var bir yerde paraya kıymanız gerekiyor koltuk yataklardan bile daha rahat bel desteğine sahip)

Son düzenleme:
Ortalama bir sistemi olan garibanlar için bu bütçede koltuk saçma gelebilir haklılar da 👍 onun dışında sistemi oturmuş kendi ekipmanlarına sürekli yatırım yapanlar için sıradan bir fiyat zaten hedef kitlesi de oraya hitap ediyor akbil basıp 16 pro Max kullanan kitle için değil maalesef. Kalite olarak güzel ama razer ekipman tasarımlarıni sevmiyorum rog serisini tercih ederdim bu bütçelerde.

kolçakları 2d, konforunu bilmiyorum. 10 bine düşerse anlaşırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri