Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO ÇÖK!

Oda çok gereksiz olur be reis tabi çok çok kenepire düşmediği sürece ama bütçen olur orasını bilemem. Bütçem yok üstüne 5070ti performansı almak istiyorum diyorsan rx 9070xt konuya kapalı en iyisi
amd ekran kartı istemiyorum ya valla o kadar para vermişken f/p istesem evet de 5070 çok iyi de tek eksiği 12gb vram 16 olsa tadından yenmez

amd ekran kartı istemiyorum ya valla o kadar para vermişken f/p istesem evet de 5070 çok iyi de tek eksiği 12gb vram 16 olsa tadından yenmez
bende yıllardır amd kullanıyorum nvidia geçicem bakalım hayırlısı övdükleri kadar varmı görücez :D

bende yıllardır amd kullanıyorum nvidia geçicem bakalım hayırlısı övdükleri kadar varmı görücez :D
var ya aşırı rahat bi kere amd ekran kartı kullandım daha da kullanmam galiba İşlemcide Amd ama ekran kartında Nvidia şaşmam performanstan dolayı değil sorunsuzluktan dolayı

Kanka şuan inadına yanlış bilgi veriyorsun iyimisin ? git gaming trio kartların testlerini izle 63-64 max pnyler 70i bile görüyor
yanlış bilgi verdiğim falan yok hadi diyelim 70 derece veriyor 64 derecede çalışan ile aynı performansı veriyor olay bu zaten kafaya takılacak dereceler değil bunlar 70 derece veremez 2 fanlı modeller bile o kadar sıcak çalışmıyor.

3-4 derece için 4-5k fazladan vermenin bir mantığı yok.

dediğin şey kalite farkı varsa geçerli pny marka alan 5070 ile msi alan 5070 aynı performansı , aynı kartı alıyor tek fark 3-4 derece 3-4 derece için bu kadar fark ödemek sence mantıklı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tepe modellerden değil orta modellerden ona rağmen fiyatı fazla.
Hocam dereceden değil ki tasarımdan dolayı istiyorum yoksa gider palit 5070 de alırım aynı performans zaten 37 ye çıkmışken büyük ihtimalle 5070 Ti alırım gibi 12gb vram az kalacak

var ya aşırı rahat bi kere amd ekran kartı kullandım daha da kullanmam galiba İşlemcide Amd ama ekran kartında Nvidia şaşmam performanstan dolayı değil sorunsuzluktan dolayı
nvidia kartları 2025 yılı ile amd kartlardan daha sorunlu.

Hocam dereceden değil ki tasarımdan dolayı istiyorum yoksa gider palit 5070 de alırım aynı performans zaten 37 ye çıkmışken büyük ihtimalle 5070 Ti alırım gibi 12gb vram az kalacak
Vallahi o konuda haklısın tipi çok güzel :D yakışıklı kart.

Valla Kart tasarımında bi Msı bir de Rog serisi Hele şu Vanguard Varya o nasıl bir kart ya Paganiye benziyor resmen

böyle demekle olmuyor reis kanıt sun bu sene hiç böyle bir yorum görmedim senden başka

Valla Kart tasarımında bi Msı bir de Rog serisi Hele şu Vanguard Varya o nasıl bir kart ya Paganiye benziyor resmen
tasarım olarak msi ve asus kendini aşıyor :D bir de palit gamerock var çok hoşuma gidiyor.

böyle demekle olmuyor reis kanıt sun bu sene hiç böyle bir yorum görmedim senden başka
kanıt sunmama gerek yok internette araştır rop sorunları , yanma sorunları , sürücü çökmeleri/hataları gibi 1. ve 2. sorunlar çözüldü 3. sorun ise sorun yaşayan insanlar hala var amd ile de sorun yaşayan var tabii sütten çıkmış ak kaşık değil.

tasarım olarak msi ve asus kendini aşıyor :D bir de palit gamerock var çok hoşuma gidiyor.

kanıt sunmama gerek yok internette araştır rop sorunları , yanma sorunları , sürücü çökmeleri/hataları gibi sürücü 1. ve 2. sorunlar çözüldü 3. sorun ise sorun yaşayan insanlar hala var amd ile de sorun yaşayan var tabii sütten çıkmış ak kaşık değil.
o zaman napacaz şimdi o sıkıntılı bu sıkıntılı nasıl sistem toplayacam ben

o zaman napacaz şimdi o sıkıntılı bu sıkıntılı nasıl sistem toplayacam ben
fiyatı mantıklı , oynadığın oyunda en iyi performansı veren kartı alacaksın bu kadar basit 9070xt daha iyi veya 5070 ti daha iyi demek yerine oynadığın oyunlarda hangisi daha iyi performans veriyor ona bakmalısın sürücü sorunları geçicidir sırf bu yüzden bir markayı bırakmak saçma olur nvidia/amd fark etmez amd nin zamanında çektirdiği ayrı tabii :D ama şu an sorun yok.(bütçe çoksa tabii , fiyatı ortaya koyduğumuzda 9070xt daha f/p)

fiyatı mantıklı , oynadığın oyunda en iyi performansı veren kartı alacaksın bu kadar basit 9070xt daha iyi veya 5070 ti daha iyi demek yerine oynadığın oyunlarda hangisi daha iyi performans veriyor ona bakmalısın sürücü sorunları geçicidir sırf bu yüzden bir markayı bırakmak saçma olur nvidia/amd fark etmez amd nin zamanında çektirdiği ayrı tabii :D ama şu an sorun yok.(bütçe çoksa tabii , fiyatı ortaya koyduğumuzda 9070xt daha f/p)
9070xt gerçekten efsane bir kart ama yıllardır amd kullanıcısıyım hiçbir sorun görmedim ama bi nvidayı tadmak istiyorum ya hmsfkghf hiç nvidia kartım olmadı

9070xt gerçekten efsane bir kart ama yıllardır amd kullanıcısıyım hiçbir sorun görmedim ama bi nvidayı tadmak istiyorum ya hmsfkghf hiç nvidia kartım olmadı
o zaman cevap belli :D 5070/5070 ti alacaksın yeni şeyler denemek iyidir.

Geri