North Bayou Monitör Kolu İndirimi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Foto atar mısın kurunca aslında monitör değişeceğim msi mag241cv modeli kullanıyorum curved bunlar curvedler de sıkıntı olmuyor demi çünkü ben 2k 240hz veya oled monitöre geçeceğim sistemi kurunca 2.olarak kullanacağım bu ekranı da
Bi sıkıntı olmaz yeterki vesa desteklesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foto atar mısın kurunca aslında monitör değişeceğim msi mag241cv modeli kullanıyorum curved bunlar curvedler de sıkıntı olmuyor demi çünkü ben 2k 240hz veya oled monitöre geçeceğim sistemi kurunca 2.olarak kullanacağım bu ekranı da
Sipariş kargoya verilmis 1-2 güne foto atarım umarım benim elime ulaşana kadar indirim bitmez

200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorum

Mevcut üyelere mi? Yeni üyelere mi? 200 TL kupon varsa ben de alayım. Dursun evde elbet lazım olur. Şimdilik monitörümün standı iyi ama 2. monitör alma fikrim var.

Mevcut üyelere mi? Yeni üyelere mi? 200 TL kupon varsa ben de alayım. Dursun evde elbet lazım olur. Şimdilik monitörümün standı iyi ama 2. monitör alma fikrim var.
Uzun yıllardır kullandığım hesaptı. Bir kaç aydır bir şey almıyordum belki o yüzden verdi bilemiyorum. Dün de 150 TL kupon vardı. O gitmiş bu gelmiş yerine.

sizce ben hangisini tercih etmeliyim ana montiöre uygundur büyük ihtimalle ama ikinci monitör bu.

Şöyle arkası
bunun üst tarafı kızaklı alt tarafı vidalı dimi?
öyleyse bi komple o kısmı çıkar, kızaklı olan yerin altında vidalama için yer var diye biliyorum bende yeni öğrendim, benim monitörde böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vesa değerlerini araştır internetten hangi marka modelse

ikinci monitörü linke bıraktım hocam onunla uyumlu mudur acaba onun ayakları çok yer kaplıyo iki kollu mu alsam tek kollu iki tane mi alsam. Fiyatı da pek uygun gelmedi Kasım indiriminde güzelce düşer mi acaba

ikinci monitörü linke bıraktım hocam onunla uyumlu mudur acaba onun ayakları çok yer kaplıyo iki kollu mu alsam tek kollu iki tane mi alsam. Fiyatı da pek uygun gelmedi Kasım indiriminde güzelce düşer mi acaba
Oda uyumlu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri