NoxBlaidd
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorumEvet şuan 988e geliyor bende.
200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorumEvet şuan 988e geliyor bende.
Beleş fiyat valla hayırlı olsun.200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorum
Bi sıkıntı olmaz yeterki vesa desteklesinFoto atar mısın kurunca aslında monitör değişeceğim msi mag241cv modeli kullanıyorum curved bunlar curvedler de sıkıntı olmuyor demi çünkü ben 2k 240hz veya oled monitöre geçeceğim sistemi kurunca 2.olarak kullanacağım bu ekranı da
Sipariş kargoya verilmis 1-2 güne foto atarım umarım benim elime ulaşana kadar indirim bitmezFoto atar mısın kurunca aslında monitör değişeceğim msi mag241cv modeli kullanıyorum curved bunlar curvedler de sıkıntı olmuyor demi çünkü ben 2k 240hz veya oled monitöre geçeceğim sistemi kurunca 2.olarak kullanacağım bu ekranı da
200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorum
Uzun yıllardır kullandığım hesaptı. Bir kaç aydır bir şey almıyordum belki o yüzden verdi bilemiyorum. Dün de 150 TL kupon vardı. O gitmiş bu gelmiş yerine.Mevcut üyelere mi? Yeni üyelere mi? 200 TL kupon varsa ben de alayım. Dursun evde elbet lazım olur. Şimdilik monitörümün standı iyi ama 2. monitör alma fikrim var.
Favori mağaza adlı satıcıdan mı alıyorsunuz?200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorum
Evet, n11 sürekli kupon ekliyor hesaba 750 üzeri 150 ya da 1000 üzeri 200, onlarla alınabilir. Kişiye özel olduğu için birden fazla hesap varsa onlara da bakabilirsiniz.Favori mağaza adlı satıcıdan mı alıyorsunuz?
bunun üst tarafı kızaklı alt tarafı vidalı dimi?Şöyle arkası
Evet uyumluaoc 24g2u uyumlu mudur?
ikinci monitörü linke bıraktım hocam onunla uyumlu mudur acaba onun ayakları çok yer kaplıyo iki kollu mu alsam tek kollu iki tane mi alsam. Fiyatı da pek uygun gelmedi Kasım indiriminde güzelce düşer mi acabaEvet uyumlu
Oda uyumluikinci monitörü linke bıraktım hocam onunla uyumlu mudur acaba onun ayakları çok yer kaplıyo iki kollu mu alsam tek kollu iki tane mi alsam. Fiyatı da pek uygun gelmedi Kasım indiriminde güzelce düşer mi acaba