Rampage V902 Nasıl Bir Direksiyon Testi

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
757
Rampage çöp marka, alma uzak dur, daha kaliteli markalara yönel yorumlarını şimdiden öngörüyorum ama böyle yorumlar istemiyorum. Sadece kullananlar ve bu direksiyonla belli bir süre tecrübesi olan kişiler yorumlarını belirtirse çok sevinirim.

Rampage çöp marka, alma uzak dur, daha kaliteli markalara yönel yorumlarını şimdiden öngörüyorum ama böyle yorumlar istemiyorum. Sadece kullananlar ve bu direksiyonla belli bir süre tecrübesi olan kişiler yorumlarını belirtirse çok sevinirim.
Çocukların oyuncağı gibi bişi hocam. Ffb olmayan direksiyon oyuncak direksiyondan farksızdır benim gözümde. @Senoly hocamla. Siz bütçe söyleyin daha iyisini önerelim.

Son düzenleme:
Çocukların oyuncağı gibi bişi hocam. Ffb olmayan direksiyon oyuncak direksiyondan farksıxdır benim gözümde. @Senoly
Rampage çok kötü sadece gerçekten. Bir çok oyunda direksiyonu algılama sorunu var. FFB'si çalışmayabiliyor. Pedal - direksiyon ayarları çoğunlukla optimize değil ve optimize etmekte yeni bir kullanıcı için aşırı derecede zor oluyor haliyle ve çoğunlukla da becerilemiyor. Önyargı değil gerçekten uzak durulmalı. Şuan alınacak direksiyon değil gerçekten Rampage modeller.

Son düzenleme:
Çocukların oyuncağı gibi bişi hocam. Ffb olmayan direksiyon oyuncak direksiyondan farksızdır benim gözümde. @Senoly hocamla. Siz bütçe söyleyin daha iyisini önerelim.
10-15k arası hocam bütçem

@Advocate kanka senoly ile daha iyisini önerecekmiş :D direksiyondan bir halt anlamayan f1 oynayan eleman ile muhtemelen g29 önerir dünyanın en iyisi ona göre thurstmaster moza fanatecten falan iyidir kesin xd :kekw:

sıfır olarak g29 920 923 vs almanı önermem parana yazık sıkılıp satanlarda n 10 k ya çözersin bütçe çıkarsa thrustmaster t300rs almanı öneririm keyifli bir set aldığına değer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 a bile çözersin sıfıra para verilecek set değil alsan 1 ay sonra ilana koysan aldığın paranın çok altına satacaksın o kadar keyif veren bir direksiyon setide değil ztn maks 1 2 ay oynarsın

@Advocate kanka senoly ile daha iyisini önerecekmiş :D direksiyondan bir halt anlamayan f1 oynayan eleman ile muhtemelen g29 önerir dünyanın en iyisi ona göre thurstmaster moza fanatecten falan iyidir kesin xd :kekw:
Yok hocam ben bu forumda daha direksiyon fln önermem :D En iyisi G29 herkes gidip onu alsın. Hatta direksiyona da gerek yok sadece pedallarını alsın (çünkü başka bir özelliği yok) direksiyon yerine de tencere kapağı bağlasın PC'ye. FFB'ye ihtiyaç yok çünkü sadece pedalla sürülüyor araç :D

ETS 2, Assetto Corsa, The Crew Motorfest ve Forza Horizon ve Motorsport yani yelpaze geniş hocam :D
Casual oyuncusunuz yani. Konuları inceleyin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri