Ekran Kartı Takma Yardımı

emrebjk

80+
Reaksiyon skoru
78
image.webpimage.webp
Arkadaşlar merhaba ekran kartı takmama yardımcı olurmusunuz burada iki adet kablo var neyi nasıl yapacağımı anlatırmısınız ekran kartı gigabyte 5070
Kablolar bölümünde takıldım kaldım

Burada iki kablo var birisi fazlamı yardım ederseniz çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• image.webp
    image.webp
    994.2 KB · Hit: 25
  • image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 19
Ekran kartının girişinin de fotoğrafını paylaşıt mısınız?

hocam ekran kartının kutusundan zaten çıktı buda onu ekran kartına bağlayacağım tek olan yeri benim sorum o ikili olan yere bu kabloları nasıl bağlayacağım

Böylemi takmam lazım diğer uçlara taktığım zaman çıtırları oturmuyor zaten yani bu iki kabloyu doğru kullanmışmıyım

@jombo

Ekler

• image.webp
    image.webp
    631.5 KB · Hit: 17
  • image.webp
    image.webp
    652.4 KB · Hit: 13

hocam ekran kartının kutusundan zaten çıktı buda onu ekran kartına bağlayacağım tek olan yeri benim sorum o ikili olan yere bu kabloları nasıl bağlayacağım
Görselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12vhpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız gerekiyor. 2 ayrı kabloyu da ayrı ayrı girişlere takın tek kablodan beslemeyebilir.

Görselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12whpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız gerekiyor. 2 ayrı kabloyu da ayrı ayrı girişlere takın tek kablodan beslemeyebilir.
hocam şimdi hani iki kablo geliyor ya birini birine diğerini birine taktım yani 2 küçük pcie kablosu boşta kaldı zaten onlar oturmuyor çıtçıtı doğru yapmışım değilmi

Görselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12vhpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız gerekiyor. 2 ayrı kabloyu da ayrı ayrı girişlere takın tek kablodan beslemeyebilir.
Son durum böyle

Ekler

• image.webp
    image.webp
    734.2 KB · Hit: 15
hocam şimdi hani iki kablo geliyor ya birini birine diğerini birine taktım yani 2 küçük pcie kablosu boşta kaldı zaten onlar oturmuyor çıtçıtı doğru yapmışım değilmi
Evet görseldeki gibi olacak. Çıt sesi geldi mi iyice oturması önemli.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhaba ekran kartı takmama yardımcı olurmusunuz burada iki adet kablo var neyi nasıl yapacağımı anlatırmısınız ekran kartı gigabyte 5070
Kablolar bölümünde takıldım kaldım
Eğer ilk defa takacaksanız bir arkadaşınızdan bilen birisinden yardım alın ki ekran kartını sorunsuz takın, ufak hatalar ile kırabilme ihtimali birşeyini az da olsa var bu arada kart efsane hayırlı olsun seneye hayalimde var 5070 ti sistem toplamak veya hazır sistem almak ki daha fazla fps alayım faceit dm lerinde, ayrıca 2k canavarıdır bu model.

Onu da sağlam bir sekilde oturtunca bir sorun kalmıyor.
Hocam biostan galiba yanlış yere tıkladım Windows yükleyecektim msi anakartım var mflash diye bi yere bastım fakat ekran gelmiyor şimdi ne yapmam gerek

Hocam biostan galiba yanlış yere tıkladım Windows yükleyecektim msi anakartım var mflash diye bi yere bastım fakat ekran gelmiyor şimdi ne yapmam gerek
Bios güncellemek icin olan boot uefi kısmını seçmissin sanırım. Bios a tekrar girip boot ekranına gel oradan 1. Seçeneği windowsu yükleyeceğin flashı seç f10 yapıp pc yi tekrar başlat.

Bios güncellemek icin olan boot uefi kısmını seçmissin sanırım. Bios a tekrar girip boot ekranına gel oradan 1. Seçeneği windowsu yükleyeceğin flashı seç f10 yapıp pc yi tekrar başlat.
hocam çözdüm sorunumu teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy
Geri