Burada iki kablo var birisi fazlamı yardım ederseniz çok sevinirim
Ekran kartının girişinin de fotoğrafını paylaşıt mısınız?Burada iki kablo var birisi fazlamı yardım ederseniz çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartının girişinin de fotoğrafını paylaşıt mısınız?
hocam ekran kartının kutusundan zaten çıktı buda onu ekran kartına bağlayacağım tek olan yeri benim sorum o ikili olan yere bu kabloları nasıl bağlayacağımEkran kartının girişinin de fotoğrafını paylaşıt mısınız?
Ekran kartının girişinin de fotoğrafını paylaşıt mısınız?
Görselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12vhpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız gerekiyor. 2 ayrı kabloyu da ayrı ayrı girişlere takın tek kablodan beslemeyebilir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ekran kartının kutusundan zaten çıktı buda onu ekran kartına bağlayacağım tek olan yeri benim sorum o ikili olan yere bu kabloları nasıl bağlayacağım
hocam şimdi hani iki kablo geliyor ya birini birine diğerini birine taktım yani 2 küçük pcie kablosu boşta kaldı zaten onlar oturmuyor çıtçıtı doğru yapmışım değilmiGörselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12whpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız gerekiyor. 2 ayrı kabloyu da ayrı ayrı girişlere takın tek kablodan beslemeyebilir.
Son durum böyleGörselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12vhpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız gerekiyor. 2 ayrı kabloyu da ayrı ayrı girişlere takın tek kablodan beslemeyebilir.
Evet görseldeki gibi olacak. Çıt sesi geldi mi iyice oturması önemli.hocam şimdi hani iki kablo geliyor ya birini birine diğerini birine taktım yani 2 küçük pcie kablosu boşta kaldı zaten onlar oturmuyor çıtçıtı doğru yapmışım değilmi
evet hocam iyice oturdu şimdi ekran kartının yerini oturtacağımEvet görseldeki gibi olacak. Çıt sesi geldi mi iyice oturması önemli.
Onu da sağlam bir sekilde oturtunca bir sorun kalmıyor.evet hocam iyice oturdu şimdi ekran kartının yerini oturtacağım
Eğer ilk defa takacaksanız bir arkadaşınızdan bilen birisinden yardım alın ki ekran kartını sorunsuz takın, ufak hatalar ile kırabilme ihtimali birşeyini az da olsa var bu arada kart efsane hayırlı olsun seneye hayalimde var 5070 ti sistem toplamak veya hazır sistem almak ki daha fazla fps alayım faceit dm lerinde, ayrıca 2k canavarıdır bu model.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhaba ekran kartı takmama yardımcı olurmusunuz burada iki adet kablo var neyi nasıl yapacağımı anlatırmısınız ekran kartı gigabyte 5070
Kablolar bölümünde takıldım kaldım
Hocam biostan galiba yanlış yere tıkladım Windows yükleyecektim msi anakartım var mflash diye bi yere bastım fakat ekran gelmiyor şimdi ne yapmam gerekOnu da sağlam bir sekilde oturtunca bir sorun kalmıyor.
Bios güncellemek icin olan boot uefi kısmını seçmissin sanırım. Bios a tekrar girip boot ekranına gel oradan 1. Seçeneği windowsu yükleyeceğin flashı seç f10 yapıp pc yi tekrar başlat.Hocam biostan galiba yanlış yere tıkladım Windows yükleyecektim msi anakartım var mflash diye bi yere bastım fakat ekran gelmiyor şimdi ne yapmam gerek
hocam çözdüm sorunumu teşekkür ederimBios güncellemek icin olan boot uefi kısmını seçmissin sanırım. Bios a tekrar girip boot ekranına gel oradan 1. Seçeneği windowsu yükleyeceğin flashı seç f10 yapıp pc yi tekrar başlat.