CS2 Bıçak alım-satım sitesi kurmak istiyorum

Birçok kişi olumsuz bakmış ama maddi gücünüz varsa bunu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz benim olumsuz bakacağım kısım reklam, sitenizin insanlar tarafından duyulup konuşulması çok zor Türk düz oyuncular için tekelleşme var bir tık.

Kuramazsın.

arkadaşlar cs pazar ağının büyüklüğünün farkında değiller

arkadaşlar cs pazar ağının büyüklüğünün farkında değiller
Alım satım sitesi açacağım diyor bıçakları kendi satamaz aracılık olarak işler site bu tamamen insanların siteyi kullanıp kullanmamasına bağlı sadece kendi bıçak satacaksa gene açabilir ama uzun süreli olmaz en ucuz bıçağın 4000liralarda olduğunu biliyoruz 2 türlüde siteyi açar ama kullanılmaz çünkü ilk dediğim aracılık olayları discordda kesintisiz yapılıyor ve vergi verilmiyor orda :D

Alım satım sitesi açacağım diyor bıçakları kendi satamaz aracılık olarak işler site bu tamamen insanların siteyi kullanıp kullanmamasına bağlı sadece kendi bıçak satacaksa gene açabilir ama uzun süreli olmaz en ucuz bıçağın 4000liralarda olduğunu biliyoruz 2 türlüde siteyi açar ama kullanılmaz çünkü ilk dediğim aracılık olayları discordda kesintisiz yapılıyor ve vergi verilmiyor orda :D
Hocam tamamda işte kimse kullanmayınca bi anlamı olmaz artık piyasa tekelleşti kimse csfloat buff falan varken gidip başka yere bıçağını koymaz bakiyesini taşımaz reklamla olacak işte değil

Hocam tamamda işte kimse kullanmayınca bi anlamı olmaz artık piyasa tekelleşti kimse csfloat buff falan varken gidip başka yere bıçağını koymaz bakiyesini taşımaz reklamla olacak işte değil
Kesinlikle hocam onu anlatmaya çalıştım site açılırda yürümesi zor katılıyorum size de ben üst mesajları biraz yanlış anladım kusura bakmayın

Kesinlikle hocam onu anlatmaya çalıştım site açılırda yürümesi zor katılıyorum size de ben üst mesajları biraz yanlış anladım kusura bakmayın
Estağfurullah hocam yürütmek imkansız bence de

Çünkü arkadaşın sitelerin çalışma maliyetinden haberi yok. Site üzerinden trade yapmıyorsan bile sitenin aktif olarak tüm tradeleri otomatik olarak takip eden botlara ihtiyacın var. Hesap açmak ile bitiyor mu hayır. Steam guard aktifleştirmen için her botun minimum 10 dolar oyun içi harcaması olması lazım. Her hesaba 10+ level basmak lazım. Ayrıca her botun trade geçmişi olması lazım. Ayrıca mobil kimlik doğrulama için her botun aktif olarak çalışan bir telefona sahip olması lazım. Ayrıca her botu 7/24 aktif etmek için VPS servisi kullanman lazım fakat tek VPS ile onlarca botu aktif edemezsin yani onlarca VPS servisinin olması lazım.
Bu sadece botların kurulumu için maliyet. Bu siteleri yazmak için ciddi bir yazılım bilgin yoksa kurulum maliyeti de öyle düşük fiyatlara olmayacaktır. En düşük senaryoda sadece ana site kurulumu için 100 binden fazla ödersin. Her şeye ek olarak reklam maliyeti var. Üzerine bu kadar para harcayıp tutma olasılığı çok düşük bir işe girişmiş olacaksın. Elinde patlarsa hayırlı olsun. Bu işleri yapanlar milyon dolarlık şirketler.

Çünkü arkadaşın sitelerin çalışma maliyetinden haberi yok. Site üzerinden trade yapmıyorsan bile sitenin aktif olarak tüm tradeleri otomatik olarak takip eden botlara ihtiyacın var. Hesap açmak ile bitiyor mu hayır. Steam guard aktifleştirmen için her botun minimum 10 dolar oyun içi harcaması olması lazım. Her hesaba 10+ level basmak lazım. Ayrıca her botun trade geçmişi olması lazım. Ayrıca mobil kimlik doğrulama için her botun aktif olarak çalışan bir telefona sahip olması lazım. Ayrıca her botu 7/24 aktif etmek için VPS servisi kullanman lazım fakat tek VPS ile onlarca botu aktif edemezsin yani onlarca VPS servisinin olması lazım.
Bu sadece botların kurulumu için maliyet. Bu siteleri yazmak için ciddi bir yazılım bilgin yoksa kurulum maliyeti de öyle düşük fiyatlara olmayacaktır. En düşük senaryoda sadece ana site kurulumu için 100 binden fazla ödersin. Her şeye ek olarak reklam maliyeti var. Üzerine bu kadar para harcayıp tutma olasılığı çok düşük bir işe girişmiş olacaksın. Elinde patlarsa hayırlı olsun. Bu işleri yapanlar milyon dolarlık
Hocam bu siteyi açmak isteyen kişide gidip 5 10 bin lirayla bu yola girmez dediğiniz gibi girseniz de çok geç her türlü elinde patlar kendime söylenmiş olarak algıladığım için cevap veriyorum söylediğiniz o ücretler reklamın yanında hiçbir şey bir zamanlar cs içeriği üretmiş ve birkaç siteyle iş yapmış kişi olarak söylüyorum reklam parası büyük ihtimal site maliyetinin 4 5 katı olur eninde sonunda insanlar alışkanlıktan devam eder senin siteni kullanmaz patlar katılıyorum

Geri