Xbox One S Alınır mı?

mucel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,090
Suan işlemci ve anakartini sattim 4200tl geldi onlardan bir süre takılmak için konsol bakıyordum 4000tl ye bir tane one s buldum tek kol 500gb sizce alinir mi kasa biraz kirli içinde gta 5 te var daha sonra satması zor olurmu 4600e falan

Birde bu konsolu nasil test etmeliyim

Bence en azından series s falan kovala eski jenerasyon alacaksan da ps4 slim falan. İçinde gta olması çok bir anlam ifade etmiyor sanırım çünkü hesabı geri alırsa oynayamama ihtimalin yüksek

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
zor satarsın. özellikle büyük şehirde yaşamıyorsam ve elden satacaksan. kontrolcüyü test et çalışıyor mu diye kontrolcü pahalı oluyor. Konsolu ise gta 5 varsa açıp oyna sesine falan bak ve oyunu nasıl oynattığına bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence en azından series s falan kovala eski jenerasyon alacaksan da ps4 slim falan. İçinde gta olması çok bir anlam ifade etmiyor sanırım çünkü hesabı geri alırsa oynayamama ihtimalin yüksek
Bu dedikleriniz ile xbox one s arasında fiyat farkı çok.

zor satarsın. özellikle büyük şehirde yaşamıyorsam ve elden satacaksan. kontrolcüyü test et çalışıyor mu diye kontrolcü pahalı oluyor. Konsolu ise gta 5 varsa açıp oyna sesine falan bak ve oyunu nasıl oynattığına bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dedikleriniz ile xbox one s arasında fiyat farkı çok.
Yapacak bir şey yok. Xbox one altyapısı 2013 altyapısı. 12 yıl bitiyor 13’e giriyoruz. Daha uzun süre kullanması için dedim.

Yapacak bir şey yok. Xbox one altyapısı 2013 altyapısı. 12 yıl bitiyor 13’e giriyoruz. Daha uzun süre kullanması için dedim.
Katılıyorum ama yapacak bir şey yok. Bütçesi olsa xbox one s bakmaz diye düşünüyorum. game pass pahalandı eskiden o avantajı vardı ama o da kalmadı. Ancak kırılırsa değerlenir.

Katılıyorum ama yapacak bir şey yok. Bütçesi olsa xbox one s bakmaz diye düşünüyorum. game pass pahalandı eskiden o avantajı vardı ama o da kalmadı. Ancak kırılırsa değerlenir.
Sürüm çok eski ben arkadaşa katılıyorum alman çok artı sağlamaz sana satmak da o şekilde zorlanır çünkü piyasada şuan ps6 konuşuluyor ve xbox olarak da series versiyonu yeni denebilir.

Geri