şunu biri alsın sistemim yeni olmasa çökerdim ddr4 anakart arayan yok mu
Aynen öyle. Zaten iyi yazdığı halde tereddüt etmeme sebebim kulaklıkları alıp iade eden çok oldu, sırf şu tiz meselesi yüzünden ama onu da şimdi güncellemeyle çözdüler ve kulaklıklar akıyorHocam benimkilerde dağıtımda bakalım yani ürün geçen ay tanıtıldı daha 1 ay bile olmadı ne ara alıp zarar verebilirler ki![]()
Tomahawk olmasa alirdimşunu biri alsın sistemim yeni olmasa çökerdim ddr4 anakart arayan yok mu
Tomahawk değil zatenTomahawk olmasa alirdim
Sıfırıyla aynışunu biri alsın sistemim yeni olmasa çökerdim ddr4 anakart arayan yok mu
bir tezgah olduğunu anladım da bugün neden bilmiyorum yaşam enerjim yok çözemedim bağlantıyıVolkankaptırdın kendini adamın ve benim nickname e bak
@arasjrBeyler Airpods pro 2 var iade edicem pro 3 yakaladim bugun ilgilenen olursa aldigim fiyata veririm urunu tertemiz hicbir kusuru yok Istanbul avrupa yakasi elden garanti 2027 sonbahara Kadar olmasi lazim
Fiyatı ne kadardıasus tg 502 horizon iade ettim depoya düşer alın indirimde 1.5k fiyat farkı var diye iade etmiştim gelen üründe en ufak sıkıntı yok jelatinleri bile üstünde her şeyi tam
hocam 7.881,20₺ depodan aldığım fiyat sıfır indirimine girdiğinde 6k nın biraz üstüne gelmişti iade edip sıfırını aldım ama gelen ürünün ne kargosu ne üstünde herhangi bir şey yoktuFiyatı ne kadardı
Bende tomahawk olmasa alirdimTomahawk değil zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfırıyla aynı
Pro 3 nasıl yakaladın xdBeyler Airpods pro 2 var iade edicem pro 3 yakaladim bugun ilgilenen olursa aldigim fiyata veririm urunu tertemiz hicbir kusuru yok Istanbul avrupa yakasi elden garanti 2027 sonbahara Kadar olmasi lazim