Karşılaştırmaya girdim tamamen her şey aynı arada ufacık fark var neye göre alıyorlar fazladan o 10 bin lirayı hem fe serisine göre bambaşka yapmaları lazım yaarada 10K'ya değecek bir fark BENCE yok. Şahsen FE alırdım
Kasa ekran oranı daha iyi, kamera bir tık daha iyi + malzeme kalitesinde gözle de görülür elle de hissedilir fark var ama çoğumuz kılıfla kullanacağımız için malzeme hissi önemli değil. Bence değmez hocam, İphone gibi değeri de durmuyor dibi görüyor o yüzden hiç Plus almaya gerek yok.Karşılaştırmaya girdim tamamen her şey aynı arada ufacık fark var neye göre alıyorlar fazladan o 10 bin lirayı hem fe serisine göre bambaşka yapmaları lazım ya
Evet dış kalitesi falan fe tipi değilde düz s kalitede bencede hiç değmez zaten eskidide artık s24 o paraya yeni çıkan 25 fe alırım kat kat iyi fe serisi olsada eski sten iyidirKasa ekran oranı daha iyi, kamera bir tık daha iyi + malzeme kalitesinde gözle de görülür elle de hissedilir fark var ama çoğumuz kılıfla kullanacağımız için malzeme hissi önemli değil. Bence değmez hocam, İphone gibi değeri de durmuyor dibi görüyor o yüzden hiç Plus almaya gerek yok.
oo geri dönmüşsünFiyat farkına değmez. FE
tasarım açısından nasıl fark var?Tasarım açısından fark var işlemci çokta onemli değil farkı ekran 2k 45W sarj başkada çok fark yok. Ama bence 24Fe nin kasa ve ekran tasarimi çok kaba, millet daha 3 ay once 20-22ye s24 fe alirken suan 27-28 bence çok. 35e alinabiliyorsa s24+ daha mantikli bence. Ama tasarima takilmiyorsab çok fark yok
En boy orani daha ince uzun a yakın. S24 fe de tuğla gibi bir ağırlığı ve goruntusu var çok geniş enioo geri dönmüşsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tasarım açısından nasıl fark var?
üni öğrencisiysen s25 43k samsung.com öğrenci indirimi ile10k gibi bir fiyat farkı var. Telefonu uzun yıllar kullanmayi planlıyorum o yüzden uzun ömürlü olması önemli. 10klık farkı vermeli miyim ne diyorsunuz?