Öneri Samsung s24+ mı s24 fe mi?

cr4ck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
884
Bütçe
40000
10k gibi bir fiyat farkı var. Telefonu uzun yıllar kullanmayi planlıyorum o yüzden uzun ömürlü olması önemli. 10klık farkı vermeli miyim ne diyorsunuz?

arada 10K'ya değecek bir fark BENCE yok. Şahsen FE alırdım

Tasarım açısından fark var işlemci çokta onemli değil farkı ekran 2k 45W sarj başkada çok fark yok. Ama bence 24Fe nin kasa ve ekran tasarimi çok kaba, millet daha 3 ay once 20-22ye s24 fe alirken suan 27-28 bence çok. 35e alinabiliyorsa s24+ daha mantikli bence. Ama tasarima takilmiyorsab çok fark yok

Fe, donanım ve fiyat olarak Plus'tan daha altta, one ui7'yi sabırla bekledim Plus'lar ilk alanlardanken ben 2-3 ay gibi bir süre farklıyla güncellemeyi S24 Fe'me alabildim bütçen varsa ve böyle şeylere takıntılıysan Plus modelini öneririm, bu arada Fe daha büyük bildiğin doğrama tahtası gibi ona göre, umarım karar verebilirsin şimdiden hayırlı olsun

İkisinin karşılaştırması: https://www.epey.com/akilli-telefon...-galaxy-s24-plus_samsung-galaxy-s24-fe-256gb/

Karşılaştırmaya girdim tamamen her şey aynı arada ufacık fark var neye göre alıyorlar fazladan o 10 bin lirayı hem fe serisine göre bambaşka yapmaları lazım ya
Kasa ekran oranı daha iyi, kamera bir tık daha iyi + malzeme kalitesinde gözle de görülür elle de hissedilir fark var ama çoğumuz kılıfla kullanacağımız için malzeme hissi önemli değil. Bence değmez hocam, İphone gibi değeri de durmuyor dibi görüyor o yüzden hiç Plus almaya gerek yok.

Kasa ekran oranı daha iyi, kamera bir tık daha iyi + malzeme kalitesinde gözle de görülür elle de hissedilir fark var ama çoğumuz kılıfla kullanacağımız için malzeme hissi önemli değil. Bence değmez hocam, İphone gibi değeri de durmuyor dibi görüyor o yüzden hiç Plus almaya gerek yok.
Evet dış kalitesi falan fe tipi değilde düz s kalitede bencede hiç değmez zaten eskidide artık s24 o paraya yeni çıkan 25 fe alırım kat kat iyi fe serisi olsada eski sten iyidir

Fiyat farkına değmez. FE

Fiyat farkına değmez. FE
oo geri dönmüşsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım açısından fark var işlemci çokta onemli değil farkı ekran 2k 45W sarj başkada çok fark yok. Ama bence 24Fe nin kasa ve ekran tasarimi çok kaba, millet daha 3 ay once 20-22ye s24 fe alirken suan 27-28 bence çok. 35e alinabiliyorsa s24+ daha mantikli bence. Ama tasarima takilmiyorsab çok fark yok
tasarım açısından nasıl fark var?

oo geri dönmüşsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tasarım açısından nasıl fark var?
En boy orani daha ince uzun a yakın. S24 fe de tuğla gibi bir ağırlığı ve goruntusu var çok geniş eni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri