🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

incehesap yeni mi ekledi acaba yoksa sattı stok mu bitti gösteriyor şuan çünkü incehesapta şuan 3 taksit olayı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tebilonda 28i 3e bölüyor hatta 500 lira daha ekleyip 4 taksit alınabiliyor. Acaba kampanya bittikten sonra zaten fiyat buralara mı gelir? Aynı hesaba gelirse şimdiden de almak mantıklı taksitli almak isteyenler için
Pazartesi monitöre almaya niyetlenince tüm siteleri kontrol ettiğimde incehesap da gözükmüyordu 2 gün içinde yayınlanıp bitme şansı düşüktür, bence 20sinde yayınlayacaklar daha öncede ön sipariş ekran kartını herkesten 1 gün sonra maximum kart bonus kampanyasi bitiminde yayınlamışlardı ordan düşüncem

Pazartesi monitöre almaya niyetlenince tüm siteleri kontrol ettiğimde incehesap da gözükmüyordu 2 gün içinde yayınlanıp bitme şansı düşüktür, bence 20sinde yayınlayacaklar daha öncede ön sipariş ekran kartını herkesten 1 gün sonra maximum kart bonus kampanyasi bitiminde yayınlamışlardı ordan düşüncem
3 taksit 26dan çıkartırsalar direkt sipariş geçiş oled dünyasına giriş yapmayı düşünüyorum.

ya aga alıcaz taksitle yapın şunu inadına yapmayın almayalım

aga diğer sitede 2 taksit vardı onuda biitrmişler şimdi alasım geldi hay böyle işin aw

Ben de monitörü çok beğendim fakat kasım indirimlerinde dellin ve samsungun 240 ve 360 lıkları (3. nesil qd oled oluyorlar galiba yanlış değilsem) güzel bir indirime girerse bu gigabyte monitörden daha ucuz olursa sizce hala bu gigabyte mı yönlenmek doğru olur panelden dolayı?

Mat kaplama geliştirildi. Eskisi kadar sorun olmaz.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınır.
Asus alınmaz her zaman söylerim, marka adı üstüne çalışan rampage farkı olmayan firma. Ekran kartları konusunda sözüm yok bir onu güzel yapıyorlar. Monitörde asla asus diyorum.

Ben de monitörü çok beğendim fakat kasım indirimlerinde dellin ve samsungun 240 ve 360 lıkları (3. nesil qd oled oluyorlar galiba yanlış değilsem) güzel bir indirime girerse bu gigabyte monitörden daha ucuz olursa sizce hala bu gigabyte mı yönlenmek doğru olur panelden dolayı?

şu an OLED alacaksanız bu modelden başkasına yönelmeyin arkadaşlar marka fanatikliği vs anlamayın lütfen sebebi şu an bu panel en güncel teknoloji ile üretilen yeni nesil tandem oled panel, fiyatıda piyasaya göre türkiye şartları için iyi, şu panelle gelecek monitörler 6 ay sonra daha pahalıya gelebilir, bahsettiğiniz samsunglar 3.nesil Qd oledler 2024'de piyasaya çıktılar. şu an samsung tarafında tam 4.nesil diyemem 3.5 nesil panel diyebilirim en güncel bunlar çünkü onda da yapılan geliştirmeler 27incte 4k'ya çıkardılar çözünürlüğü 27 inçte 500 hz yenileme falan sundular. gibi gibi

Panel bazında çok ciddi iyileştirme olmadı yani 3. Gen Woled ile 4. Gen Woled gibi artış olmadı kısacası

27 İNC OLED alacağım bütçem 25k diyorsanız başka aramayın bundan başka yok

şu an OLED alacaksanız bu modelden başkasına yönelmeyin arkadaşlar marka fanatikliği vs anlamayın lütfen sebebi şu an bu panel en güncel teknoloji ile üretilen yeni nesil tandem oled panel, fiyatıda piyasaya göre türkiye şartları için iyi, şu panelle gelecek monitörler 6 ay sonra daha pahalıya gelebilir, bahsettiğiniz samsunglar 3.nesil Qd oledler 2024'de piyasaya çıktılar. şu an samsung tarafında tam 4.nesil diyemem 3.5 nesil panel diyebilirim en güncel bunlar çünkü onda da yapılan geliştirmeler 27incte 4k'ya çıkardılar çözünürlüğü 27 inçte 500 hz yenileme falan sundular. gibi gibi

Panel bazında çok ciddi iyileştirme olmadı yani 3. Gen Woled ile 4. Gen Woled gibi artış olmadı kısacası

4K 27inç 240hz modeller gen 3.5 değil gen 4 panel kullanıyor. Gen 3.5 olanlar 500hz modeller.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam, peki samsung yine bir öğrenci indirimi ile 18-22 k civarlarına düşürürse yada alienware lere black fridayde aynı civarlarda indirim gelirse yine de üzerine 4-6k civarı para verip gigabyte a mı yönlenmek daha doğru olur. Kasım ayında illaki birine indirim gelir gibime geliyor, yanlış mı düşünüyorum yoksa? @Tayfunns hocam sizin de yorumlarınızı dinlemek isterim.

Aldım, insallah bi 5 sene yanma olmaz hemen. Dövizin ne olacağı belli değil. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Screenshot_20251018_162736_Samsung Internet.webp

Aldım, insallah bi 5 sene yanma olmaz hemen. Dövizin ne olacağı belli değil. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun. Çok güzel bir monitör aldığınızı düşünüyorum. Yanma derdi olacağını sanmıyorum dinamik olarak kullanacaksanız. Aynı ekranda saatlerce bırakmamaya özen gösterin sorun olmaz.

Hayırlı olsun. Çok güzel bir monitör aldığınızı düşünüyorum. Yanma derdi olacağını sanmıyorum dinamik olarak kullanacaksanız. Aynı ekranda saatlerce bırakmamaya özen gösterin sorun olmaz.
Normalde https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html
Bunu alacaktım. Fazladan 13k vermiş oldum. Yani ilk kez oled kullanacağım aslinda deneyimlemek istedim. Oledlerin fıtratında yanma var bu bir gercek bir sure sonra yanma olması normal organik komponent ancak 5 sene yi çıkartırsa parasının hakkını vermiş olur. Teşekkür ederim umarim iyi cikar.

Geri