Öneri İkinci Hattıma Android Cihaz Tavsiyesi

Hocam teşekkür ederim tavsiye için fakat ben biraz oyun oynuyorum (günde maksimum 1-1.5 saat) ona rağmen çok şarja takıyorum. Eğer bu telefonu satarsam aklımdaki telefon S25 ultra olacak, o telefonları çok seviyorum. Arkadaşımda var, çok beğendim. Yıllardır biz ayfonculara androide güvenilmez mesajı verildi, beynimize yerleştirildi.

Ana hattımı kesinlikle takarım fakat bunun satışıda çok zor. Birkaç defa ilana koydum, 10-15 bin lira teklif ettiler (bir yıl garantisi varken), hâlen garantisi var gerçi bu ayın sonunda bitiyor :)
Hocam eskiden olsa gerçekten iphone çok önde telefonlar üretiyordu ama 11 serisinden sonra o makas çok büyük bir hızla kapanmaya başladı ve 13 civarında da öne geçti android şimdi ise androidler daha önde. Özellikle Türkiyede bu kadar pahalı satılırken iphonelar çok gereksiz. Kötü mü telefonları hayır kesinlikle değil ama fiyatı etmez. S25U da çok güzel bir telefon bütçe çıkarsa öneririm ama birkaç aya 26 serisi çıkcak. 25k civarı bütçede s24fe çok mantıklı.

Hocam eskiden olsa gerçekten iphone çok önde telefonlar üretiyordu ama 11 serisinden sonra o makas çok büyük bir hızla kapanmaya başladı ve 13 civarında da öne geçti android şimdi ise androidler daha önde. Özellikle Türkiyede bu kadar pahalı satılırken iphonelar çok gereksiz. Kötü mü telefonları hayır kesinlikle değil ama fiyatı etmez. S25U da çok güzel bir telefon bütçe çıkarsa öneririm ama birkaç aya 26 serisi çıkcak. 25k civarı bütçede s24fe çok mantıklı.
Hemfikirim bu konuda. Kendini bazı konularda hiç geliştiremedi. Ve bana göre en son güncellemesinin görünümü direkt android altyapılı cihazlardan kopyalanmış gibi. Nerede o iPhone 4 cihazlarda tuş kilidini kapatırken çıkan ses :)

Bataryayı füllüyorum 2 günü çıkarıyor normal kullanımda sonra çinlileri beğenmiyorlar.
Ne kadar iphone kullanan gördüm arka ceplerinde hep powerbankla dolaşıyor.

Sıkı kuralları varmış be.

Samsung ucuz modeli çok kötü,
Pahalı modeli aşırı iyi.
Orta modeli de adamı tatmin etmiyor. İlla bir yerini beğenmiyorsun

Çin telefonları en azından ucuz model ürünlerini cafcaflı yapıyorda ordan yırtıyor.

Samsungda çin sanırım, ama Çin'in İphone'u :D
Aslında knox kullanıcıya birçok şeyden koruyor.
Bütçe işi hocam ya. Yazılım ve güvenirliği cezbediyor düşük bütçede. Bence yine düşük modellerde alınır A36 falan.

Çinlilerde yapıyor ama bazı yerlerde de kısıyorlar çaktırmadan. Redmi serileri vivonun düşük modelleri falan bazı yerlerden çok kısıyorlar bakmayın güzel durduklarına.
Samsung güney korenin hocam. İphone un ekranların falanda kendi üretiyor. Birçok şey yapıyor savunma sanayisinde falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemfikirim bu konuda. Kendini bazı konularda hiç geliştiremedi. Ve bana göre en son güncellemesinin görünümü direkt android altyapılı cihazlardan kopyalanmış gibi. Nerede o iPhone 4 cihazlarda tuş kilidini kapatırken çıkan ses :)
11 e kadar çok öndeydi iphone. İphone 8 de falan çift kamera portre modu vs. O zamanlar devrimi ve yazılım farkı aşırı fazlaydı. Ama şimdi hemen her şeyde geri kaldılar. Birazda biz ne yapsak alıyorlar kafasına girdiler haklılarda daha hala 150k olmasına rağmen kapış kapış satıyor. Asgeri ücretli sırf gösteriş için kredi çekip alıyor falan. Ayrıca 17 pro pro max in tasarımı bence berbat olmuş. Herkes xiaomi onu kopyaladı diyor ama poco serisinde ve mi11 ultrada bu tasarımı ilk o yaptı. Mi 11 ultradaki güzeldi ama poco x6 pro o zamanda hoşuma gitmemişti.

Aslında knox kullanıcıya birçok şeyden koruyor.
Bütçe işi hocam ya. Yazılım ve güvenirliği cezbediyor düşük bütçede. Bence yine düşük modellerde alınır A36 falan.

Çinlilerde yapıyor ama bazı yerlerde de kısıyorlar çaktırmadan. Redmi serileri vivonun düşük modelleri falan bazı yerlerden çok kısıyorlar bakmayın güzel durduklarına.
Samsung güney korenin hocam. İphone un ekranların falanda kendi üretiyor. Birçok şey yapıyor savunma sanayisinde falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 e kadar çok öndeydi iphone. İphone 8 de falan çift kamera portre modu vs. O zamanlar devrimi ve yazılım farkı aşırı fazlaydı. Ama şimdi hemen her şeyde geri kaldılar. Birazda biz ne yapsak alıyorlar kafasına girdiler haklılarda daha hala 150k olmasına rağmen kapış kapış satıyor. Asgeri ücretli sırf gösteriş için kredi çekip alıyor falan. Ayrıca 17 pro pro max in tasarımı bence berbat olmuş. Herkes xiaomi onu kopyaladı diyor ama poco serisinde ve mi11 ultrada bu tasarımı ilk o yaptı. Mi 11 ultradaki güzeldi ama poco x6 pro o zamanda hoşuma gitmemişti.
Hatta Xiaomi 17 pro modeliyle İphone a kapak gibi mesaj attı.
Bizim gibi arka kamera tasarımı yapmak istersin ama biz daha iyisini yaparız diye.
İnce yapmış orada ama Apple cı kankiler anlamamış sanırım :D

Hocam inan hiç iPhone son model alayım diye ölmedim. :) kullandığım telefonlar hep küçük model oldular. Yanlışlıkla 11 aldım, tablet gibi geldi... direkt satıp 13 mini aldım. Ben hâlâ tuşlu telefon kullanan birisiyim :D o nedenle büyük telefonlar cidden çok büyük. :D

Hatta Xiaomi 17 pro modeliyle İphone a kapak gibi mesaj attı.
Bizim gibi arka kamera tasarımı yapmak istersin ama biz daha iyisini yaparız diye.
İnce yapmış orada ama Apple cı kankiler anlamamış sanırım :D
Zaten adam bunu için 16 serisini atladı ve üstüne pro max takısını getirdi. Hem daha ucuz hem çok çok daha iyi ve köşeye tuş koyup alın yeni telefon demek yerine büyük bir inavasyon yapıp arkaya ekran koydu. Üstüne apple cihazlara destek getirdi maclere bağlanma vs. Onunda üstüne hyper os 3 ile dinamik adayı koydu. Dediğiniz gibi baya büyük bir göz dağı verdi ve başarılıda oldu.

Hocam inan hiç iPhone son model alayım diye ölmedim. :) kullandığım telefonlar hep küçük model oldular. Yanlışlıkla 11 aldım, tablet gibi geldi... direkt satıp 13 mini aldım. Ben hâlâ tuşlu telefon kullanan birisiyim :D o nedenle büyük telefonlar cidden çok büyük. :D
Xperia z3 compact dı sanırım.
Küçücüktü ve zamanının en hızlısıydı. Kafaya koymuştum almayı ama aşırı pahalıydı. :D Küçük olması bile bir güzellikti.

S25u size televizyon gibi gelir hocam o zaman. S24fe de monitör olur herhalde o zaman. Zaten sözüm size değil ama öyle yanıp tutuşan insanlar çok fazla var.

Zaten adam bunu için 16 serisini atladı ve üstüne pro max takısını getirdi. Hem daha ucuz hem çok çok daha iyi ve köşeye tuş koyup alın yeni telefon demek yerine büyük bir inavasyon yapıp arkaya ekran koydu. Üstüne apple cihazlara destek getirdi maclere bağlanma vs. Onunda üstüne hyper os 3 ile dinamik adayı koydu. Dediğiniz gibi baya büyük bir göz dağı verdi ve başarılıda oldu.
Yahu keşke Zte Nubia gibi yapsaydılar.
Asıl bombayı oradan patlatırdılar.
Ekran altında gizli selfie kamera. Yani Gözükmeyen kamera.

Ortalık yıkılırdı. Apple hakkında konuşmak isteyen 10 defa düşünürdü. :D

Yahu keşke Zte Nubia gibi yapsaydılar.
Asıl bombayı oradan patlatırdılar.
Ekran altında gizli selfie kamera. Yani Gözükmeyen kamera.

Ortalık yıkılırdı. Apple hakkında konuşmak isteyen 10 defa düşünürdü. :D
Gerçekten keşke öyle yapsaydılar. İlk çıktığında bende onu düşündüm. Ya da direkt koymasalarda olabilirdi arkadaki kamerayı kullanıpta öyle biraz zor olurdu. Öyle olunca ön kamera kalitesiz oluyor ama hocam daha çok oturmuş bir teknoloji değil belki o yüzden girmemişlerdir o işe. İphoneda konuşan her türlü konuşuyor hocam. İphone 16 60hz olunca yok onun 60hz android in 120 falan fistan.

Valla ben kaçak telefon kullanmam, büyük konuşmak istemiyorum yine ama biraz kıl adamım ben. Garantisi, faturası, kutusu vs. olacak :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri