❌İndirim Bitti! Gamepower Force RGB Gamepad 900 TL

valla yine bu fiyatlara düşerse lütfen etiket atın

Resmen milleti düdüklüyolar, bi' kez olsa neyse her seferinde indirim diye bi' şey satıp çok kısa zaman sonra başka yerde daha da ucuza görüyorum. Kesinlikle bi' daha cuma indiriminden hiç bi' şey almam. Resmen tüketiciyi alenen soymak bu.
Daha önce kasa mevzusunda da sinirlenip yazdım, stok bitmiştir o yüzden fiyatı artmıştır dedi. Halbuki ürünü Amazon'dan 300TL pahalıya aldım aynı hafta daha ucuza sattılar. İncehesap benim için bitti artık...
İncehesap tam bir eşşek. adamlar geçen lcd fanların üçlüsünü 7200 e satarken teklesini 2500 e satıyordu gaming gecesinde indirim ayağına. sonra bi baktım lcd fanların 3 lüsünü 9200 yapmışlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Easysmx x15 mi Gamepower mı kararsız kaldım öneri alabilir miyim
ikisi aynı ürün

1200tlye alınır mı? değermi?

Donanımsal olarak daha iyi özelliklere sahip bir cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aratmaz merak etmeyin
Kalite olarak fark eder mi mesela xboxda triggerlar mesafesi çok uzun ve güzel.Araba oyunlarında baya sarıyor

İncehesap bunu hep yapıyor, ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği :geek:

Kalite olarak fark eder mi mesela xboxda triggerlar mesafesi çok uzun ve güzel.Araba oyunlarında baya sarıyor
Gamepower Force’un analogları ve tetikleri dayanıklılık açısından daha iyi, ayrıca polling rate değeri de daha yüksek. Bu nedenle genel olarak daha üstün bir cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,682
Üyeler
184,819
Son üye
Sakip20
Geri