İncehesap tam bir eşşek. adamlar geçen lcd fanların üçlüsünü 7200 e satarken teklesini 2500 e satıyordu gaming gecesinde indirim ayağına. sonra bi baktım lcd fanların 3 lüsünü 9200 yapmışlarResmen milleti düdüklüyolar, bi' kez olsa neyse her seferinde indirim diye bi' şey satıp çok kısa zaman sonra başka yerde daha da ucuza görüyorum. Kesinlikle bi' daha cuma indiriminden hiç bi' şey almam. Resmen tüketiciyi alenen soymak bu.
Daha önce kasa mevzusunda da sinirlenip yazdım, stok bitmiştir o yüzden fiyatı artmıştır dedi. Halbuki ürünü Amazon'dan 300TL pahalıya aldım aynı hafta daha ucuza sattılar. İncehesap benim için bitti artık...
ikisi aynı ürünEasysmx x15 mi Gamepower mı kararsız kaldım öneri alabilir miyim
PC, Nintendo Switch, IOS ve Android desteği varsadece pc desteği var yazıyor eminmisiniz.
almadım maalesef özellikler kısmında sadece pc desteği görünce almadım sonra bitti.PC, Nintendo Switch, IOS ve Android desteği var
Donanımsal olarak daha iyi özelliklere sahip bir cihaz.Neden hocam? Sebep fiyat ise 850 TL falan almıştım.
Aratmaz merak etmeyin
Kalite olarak fark eder mi mesela xboxda triggerlar mesafesi çok uzun ve güzel.Araba oyunlarında baya sarıyorDonanımsal olarak daha iyi özelliklere sahip bir cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aratmaz merak etmeyin
Sırf bu sebepten 8 bitdo 2c yi iade ettim kısa mesafe sarmıyor forza daKalite olarak fark eder mi mesela xboxda triggerlar mesafesi çok uzun ve güzel.Araba oyunlarında baya sarıyor
İşte bende ondan şüpheleniyorum bu kolda.Uzun mesafe çok güzel oluyor araba oyunlarında.Sırf bu sebepten 8 bitdo 2c yi iade ettim kısa mesafe sarmıyor forza da
Gamepower Force’un analogları ve tetikleri dayanıklılık açısından daha iyi, ayrıca polling rate değeri de daha yüksek. Bu nedenle genel olarak daha üstün bir cihaz.Kalite olarak fark eder mi mesela xboxda triggerlar mesafesi çok uzun ve güzel.Araba oyunlarında baya sarıyor
Youtube da incelemeleri var biraz kısa mesafe gibi xboxa göreİşte bende ondan şüpheleniyorum bu kolda.Uzun mesafe çok güzel oluyor araba oyunlarında.