S25 mi S24Plus mı tercih etmeliyim

benim android önyargımı s24fe kullanmak kırdı , 3 hafta kullandım aktif olarak . abimin şirket telefonu olduğundan sonrasında geri verdim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple arayüzü bana daha güzel ve daha premium hisettiriyor yalan yok. Özellikle icloud a para verip galerimi genişletmek çok avantaj benim için. Samsung a geçince i cloud nasıl olucak benim için en büyük soru işareti
eskiden sd kart desteği vardı ne güzel yüksek depolamalı şekilde kullanıyorduk. Şimdi o yok o yüzden s26 alacaksam 512 gb almayı düşüyorum. Tanıdığım şöyle yaptı. Bir harddisk aldı. bütün her şeyini bunun içinde saklıyor. Ha anlık bir şeye bakması gerektiğinde sıkıntı tabii ki

Satarken yok fiyatına satman gerekecek zaten o yüzden çok para gömme derim. S24 FE falan da yeter mesela.
yeni telefon alırken bunu satmam muhtemelen ev halkından biri yararlanır

Kanka samsung sitesinde 62k gözüküyor s25, öğrenci indirimi girince 44 e mi düşüyor.
hesap oluşturup öğrenci numaranı vs giriyorsun 43.999 gibi bir fiyata düşüyor

S24 + kullanıyorum bütçe problemin yoksa asla geçme hiç memnun değilim ekranının parlaklığı kısıyor pili hızlı azalıyor(özellikle mobil veride) GPS açıkken konumla biryere gidiyorsan aşırı ısınıyor muhakkak ama muhakkak almamamnı tavsiye ediyorum. Ben 42 k verip aldım aldığım günden beri memnun değilim.
İşlemci olarak farklı işlemci kullanılıyor s24+ ve s25 te. Acaba s25 te de aynı sorunlar var mıdır ? Çünkü bu paraları verip bu tür sıkıntlarla uğraşmak can sıkıcı bir durum

Az değiller yalnız he piyasada başkalarının samsung türkiye garantili olarak sattığı telefonu kendileri indirim yapıyor gibi gösterip 44k ya satıyorlar. İndirim yapıyor gibi gösteriyorlar birde.

Az değiller yalnız he piyasada başkalarının samsung türkiye garantili olarak sattığı telefonu kendileri indirim yapıyor gibi gösterip 44k ya satıyorlar. İndirim yapıyor gibi gösteriyorlar birde.
yani ha orası ha başka yer fark etmez genel olarak s25 olarak sordum zaten, yine bu fiyat bandında alabileceğim sıfır güncel bir pro modeli apple yok

Seni zorlamıyorsa ve satmam diyorsan S25 alınabilir ama acele yoksa S26 beklenebilir bence, hem eskiler ucuzlar hem de yenisi de 50K dan aşağı fiyatla satılır bence. S25 ilk çıktığında lansmanda 44K ya satılmıştı yine mesela.

Eğer düşünürseniz Honor Magic 7 Pro çok daha dolu bir cihaz.

Öğrenci indiriminde s24 ultra ve s25 ultra ne kadara geliyor acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,343
Üyeler
183,558
Son üye
realjustakif
Geri