S25 mi S24Plus mı tercih etmeliyim

Apple arayüzü bana daha güzel ve daha premium hisettiriyor yalan yok. Özellikle icloud a para verip galerimi genişletmek çok avantaj benim için. Samsung a geçince i cloud nasıl olucak benim için en büyük soru işareti
iCloud'un tam bir muadili yok Google Photos kullanabilirsiniz ancak iCloud'daki gibi yedeklenmiş fotoğrafların galeride gözükme mevzusu yok. Cihaz olarak eğer bir önyargınız yoksa ki yok gözüküyor S25 alabilirsiniz eğer Apple'dan devam etmek isterseniz 2. El 14 Pro Max gibi cihazlara yönelebilirsiniz

apple bana çok saçma geliyor. Marka takıntısı veya güvenlik veya küçük kamera farkları dışında apple tercihi saçma geliyor bana
ios arayüz olarak daha güzel ve güvenlik açısından daha iyi onun dışında android daha iyi.

benim android önyargımı s24fe kullanmak kırdı , 3 hafta kullandım aktif olarak . abimin şirket telefonu olduğundan sonrasında geri verdim :D
s25 daha iyi bir deneyim sunar.
arada ufak da olsa bir takım farklar var.
mesela parmak izinin ultrasonik olması çok farkediyor. çok daha hızlı ve stabil okuyor.
ekranı 1 hze kadar düşebiliyor. mesela instagramda reels izlerken çok işe yaramayabilir ama whatsappda mesajlaşırken çok işe yarıyor batarya tasarrufu açısından
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güvenlik açısından daha iyi
değil? android de güvenlik açısından oldukça iyi. o dediğin çok eskiden kalma bir şey

Son düzenleme:
iCloud'un tam bir muadili yok Google Photos kullanabilirsiniz ancak iCloud'daki gibi yedeklenmiş fotoğrafların galeride gözükme mevzusu yok. Cihaz olarak eğer bir önyargınız yoksa ki yok gözüküyor S25 alabilirsiniz eğer Apple'dan devam etmek isterseniz 2. El 14 Pro Max gibi cihazlara yönelebilirsiniz
zaten yıllardır icloud yedeklediğim kadar hepsini google photos a yedekledim. Bunun ekmeğini androide geçince yiyeceğim sanırsam :D

mesela parmak izinin ultrasonik olması çok farkediyor. çok daha hızlı ve stabil okuyor.
ekranı 1 hze kadar düşebiliyor. mesela instagramda reels izlerken çok işe yaramayabilir ama whatsappda mesajlaşırken çok işe yarıyor batarya tasarrufu açısından

değil? android de güvenlik açısından oldukça iyi. o dediğin çok eskiden kalma bir şey
kamera olarak s24fe hoşuma gitmişti , s25 daha da iyidir değil mi

zaten yıllardır icloud yedeklediğim kadar hepsini google photos a yedekledim. Bunun ekmeğini androide geçince yiyeceğim sanırsam :D

kamera olarak s24fe hoşuma gitmişti , s25 daha da iyidir değil mi
Evet ama çok da fark yok, bir tık iyisi sayılır. İyi kamera Ultra serisinde var.

jenerasyon farkı iPhone gibi değil, çok değişiklik oluyor. S25 net

Sakın Apple çöplüğüne girme. S25 hatta mümkünse S25+ devam et keyfine bak.

ben s24 plus almıştım tanıtıldıktan sonra şimdi düşünüyorum da A35 veya A55 bile fazlasıyla iş görür. a serisinde microsd kart yuvası var s serisinde yok fıkra bu kadar. öğrenciysen bırak paran kenarda kalsın. bu arada iki telefon da elimde var kamerasına kadar fark yok arada. uzun kullanım sonrasındaki tavsiyemdir. net.

Sakın Apple çöplüğüne girme. S25 hatta mümkünse S25+ devam et keyfine bak.
Bütçemin en son noktasında s25 geliyor sadece

ben s24 plus almıştım tanıtıldıktan sonra şimdi düşünüyorum da A35 veya A55 bile fazlasıyla iş görür. a serisinde microsd kart yuvası var s serisinde yok fıkra bu kadar. öğrenciysen bırak paran kenarda kalsın. bu arada iki telefon da elimde var kamerasına kadar fark yok arada. uzun kullanım sonrasındaki tavsiyemdir. net.
teşekkür ederim

youtube üzerine video çekerken kamera olarak iphone 11 kullanıyordum ve gayet tatmin ediyordu beni , s24fe kullandığım dönemde telefonu bilgisayara usb ile bağlayamadım ama apple da böyle bir problem yaşamıyordum , en kötü icloud üzerinden pc den indiriyordum. Samsung da bunu nasıl çözebilirim ona göre samsung almaktan vazgeçicem

Geri