❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

OC daha ucuz nedenini bilen var mı? Ve sizce 5070mi 9070xt mi? 9070xt daha iyi performans veriyor gibi görünüyor ama bilemedim, 2070S'den geçeceğim.
Bir şeyleri karıştırıyor olabilirsiniz. 9070xt denilen kart 5070ti ile fg hariç başa baş belki kimi testlerde daha üstün gelen bir kart. 4080le bile karşılaştırıldığında iyi geldiği bölümler oluyor. 5070 kim 9070xt yanında :)

Bir şeyleri karıştırıyor olabilirsiniz. 9070xt denilen kart 5070ti ile fg hariç başa baş belki kimi testlerde daha üstün gelen bir kart. 4080le bile karşılaştırıldığında iyi geldiği bölümler oluyor. 5070 kim 9070xt yanında :)
9070xt daha üstün görünüyor hocam o kabulüm zaten ama GDDR6-7 farkı kafamı karıştırdı. Benim 5070 vs 9070xt arasında kalmam tamamen maddi olarak birbirlerine yakın olmaları. Genellikle laptop başında oturuyorum, ayda yılda bir oyun oynuyorum onda da 2070S bile hayli hayli yetiyor ama sistemi biraz yükselteyim diye düştü öyle aklıma.

@ruaF1912 9070xt'de karar kildim ama butce biraz kisitli. nitro+ icin 4k'ya neden degiyor hocam bilgilendirir misin? ona gore ayarlamak istiyorum.

bu ikisinden hangisi arkadaşlar sizden bilgi istiyorum.
Fanboy gibi olmayım ama net 9070xt

beyler insanlar amd kartları istemiyor zorlamayın artık. güzel bir indirim var mı diye geliyoruz baslığa 2 sayfası 9070 daha iyi, amd tokatlar, nvdia uçar.

Son düzenleme:
5060ti modeli tercih edilirmi 7800x3d islemci ile kullanmaya edilirse hangi marka model alinmali ekran karti super ultra birsey almak istemiyorum arkadaslar yardimci oalbilirmisiniz

9070xt daha üstün görünüyor hocam o kabulüm zaten ama GDDR6-7 farkı kafamı karıştırdı. Benim 5070 vs 9070xt arasında kalmam tamamen maddi olarak birbirlerine yakın olmaları. Genellikle laptop başında oturuyorum, ayda yılda bir oyun oynuyorum onda da 2070S bile hayli hayli yetiyor ama sistemi biraz yükselteyim diye düştü öyle aklıma.
Benim görüşüm benim gibi sıradan bir kullanıcı için bu güç ve fpsten ödün verilecek bir fark değil bence

Geri