PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
evde öylesine duran j7 var masada saat olarak duruyor siyah içimii karartıyor arkayı kasayı çıkartıp ayrı boyayacağım önü nasıl yapacağım?
Boş bir yer bulup sprey boyayla boyayabilirsin arka kasayıda pütürlü olur mu bilmiyorum.evde öylesine duran j7 var masada saat olarak duruyor siyah içimii karartıyor arkayı kasayı çıkartıp ayrı boyayacağım önü nasıl yapacağım?
camı mı boyayacan nasıl konu buevde öylesine duran j7 var masada saat olarak duruyor siyah içimii karartıyor arkayı kasayı çıkartıp ayrı boyayacağım önü nasıl yapacağım?
hayır arka kapağı çıkarıp dışını boyayığ öndeki tuş takımınıcamı mı boyayacan nasıl konu bu
Arka kapağı çıkarıp ön tuş takımını nasıl boyicaksınız onu anlamadım.hayır arka kapağı çıkarıp dışını boyayığ öndeki tuş takımını
telefonun arka kapağı çıkıyor diyorum orası kolay fakat önü boyarsam tuş takımı basmazArka kapağı çıkarıp ön tuş takımını nasıl boyicaksınız onu anlamadım.
İşte ön tarafasa sıkıntı hocam. Belki oralara yuvarlak bir şey sabitleyip boya gelmesini engelleyebilirsiniz. Mesela onun boyutunda çift taraflı bant kesip yapıştırıp.telefonun arka kapağı çıkıyor diyorum orası kolay fakat önü boyarsam tuş takımı basmaz
kaplama varsa kaplama al en azından kötü olursa sökersinevde öylesine duran j7 var masada saat olarak duruyor siyah içimii karartıyor arkayı kasayı çıkartıp ayrı boyayacağım önü nasıl yapacağım?
onun gibi bir şey istiyorum bulsam alcamkaplama varsa kaplama al en azından kötü olursa sökersin
internette bakcam yoksa arkaya çiçek çizip bırakcamİşte ön tarafasa sıkıntı hocam. Belki oralara yuvarlak bir şey sabitleyip boya gelmesini engelleyebilirsiniz. Mesela onun boyutunda çift taraflı bant kesip yapıştırıp.