Telefonu Boyayacağım nasıl yapcam

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
evde öylesine duran j7 var masada saat olarak duruyor siyah içimii karartıyor arkayı kasayı çıkartıp ayrı boyayacağım önü nasıl yapacağım?

evde öylesine duran j7 var masada saat olarak duruyor siyah içimii karartıyor arkayı kasayı çıkartıp ayrı boyayacağım önü nasıl yapacağım?
Boş bir yer bulup sprey boyayla boyayabilirsin arka kasayıda pütürlü olur mu bilmiyorum.

camı mı boyayacan nasıl konu bu

Arka kapağı çıkarıp ön tuş takımını nasıl boyicaksınız onu anlamadım.
telefonun arka kapağı çıkıyor diyorum orası kolay fakat önü boyarsam tuş takımı basmaz

telefonun arka kapağı çıkıyor diyorum orası kolay fakat önü boyarsam tuş takımı basmaz
İşte ön tarafasa sıkıntı hocam. Belki oralara yuvarlak bir şey sabitleyip boya gelmesini engelleyebilirsiniz. Mesela onun boyutunda çift taraflı bant kesip yapıştırıp.

kaplama varsa kaplama al en azından kötü olursa sökersin

kaplama varsa kaplama al en azından kötü olursa sökersin
onun gibi bir şey istiyorum bulsam alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte ön tarafasa sıkıntı hocam. Belki oralara yuvarlak bir şey sabitleyip boya gelmesini engelleyebilirsiniz. Mesela onun boyutunda çift taraflı bant kesip yapıştırıp.
internette bakcam yoksa arkaya çiçek çizip bırakcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,261
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri