- Reaksiyon skoru
 - 6

2-3 gündür geceleri giriyor hocam gece indirimi olarak geçiyor zaten, kovalarsan denk getirirsin diye düşünüyorumkaçırmışım ürünü, acelem yok sizce bir daha indirime girer mi yakın zamanda ?

2-3 gündür geceleri giriyor hocam gece indirimi olarak geçiyor zaten, kovalarsan denk getirirsin diye düşünüyorumkaçırmışım ürünü, acelem yok sizce bir daha indirime girer mi yakın zamanda ?
Önceki gün almamıştım dün aynı fiyattan aldım. Beğenmezsem ps5e takarım ama incelemeler olumlu hep. Black fridayde bile bu tarz indirim olacağını sanmıyorum.kaçırmışım ürünü, acelem yok sizce bir daha indirime girer mi yakın zamanda ?
500gb olduğu için sürekli oyun sil oyun yükle yaşıyorum bide nadir olsa da bazen stutter yapar diye biliyorum ssdDram çok abartıyorsunuz fark etmez gözle görülür değerler degil bunlar
arkadaşım okuma yazma değerleri güzel olan en ucuz SSD olduğu ve pasif soğutucu olduğu için alın dram ektra + gelmiş oluyor
Nerden?Dram olduğuna burdan bakabilirsniz
Bir daha gelsin gene alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden?
benim ssd geldi bugün taktım kullanıyorum bişey sorucam ama ben bu harici soğutucuyu çıkardım ped gibi bişey vardı bu ped haric isoğutucuda kaldı bende bi parça kopardım ssd çipin üstüne yapıştırdım sorun olurmuYok sistem görüyor görmez ise disk yönetiminden halledersin yüzde 99 görür zaten
ssd üzerindeki sogutucuyu cıkartıp taktıgın yerde soğutucu var mı yoksa cıplak mı ? eger tekrar anakart stok sogutucusu taktıysan iyi yapmıssın söküp taktıgın sey termal pad onsuz olmaz ama herhangi bir sogutucu takmadıysan pad e gerekte yok cünkü işlevsiz hatta hava ile temasını bile keser sökbenim ssd geldi bugün taktım kullanıyorum bişey sorucam ama ben bu harici soğutucuyu çıkardım ped gibi bişey vardı bu ped haric isoğutucuda kaldı bende bi parça kopardım ssd çipin üstüne yapıştırdım sorun olurmu![]()
sığmaz ya ssd nin kendi sogutucusunu söküp anakartınkini takacaksın yada direk ssd yi sogutucu ile takıp anakartın kini takmayacaksın. bence anakartınkine gerek yok zaten kendi sogutucusu varkenBenim anakartta M2 shield frozr var SSD soğutma kapağı gibi bunu alsam SSD slotuna sığar mi acaba üstünü tekrar anakartin soğutma aparatı ile kapatabilir miyim
Gpt formatı olduğu için bazı bioslarda sorun olabiliyor disk yönetiminden bakınreisler konuyla alakasız ama ssdyi görmüyor her iki slota da taktım bozmuş olma ihtimalimi nasıl anlarım
orda da gözükmüyor CPU yakın veya diğer slotu da denedim ayrıca heatsinki de çıkarıp taktım kendi uygulaması da görmüyorGpt formatı olduğu için bazı bioslarda sorun olabiliyor disk yönetiminden bakın