❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

kaçırmışım ürünü, acelem yok sizce bir daha indirime girer mi yakın zamanda ?
Önceki gün almamıştım dün aynı fiyattan aldım. Beğenmezsem ps5e takarım ama incelemeler olumlu hep. Black fridayde bile bu tarz indirim olacağını sanmıyorum.

Dram çok abartıyorsunuz fark etmez gözle görülür değerler degil bunlar
arkadaşım okuma yazma değerleri güzel olan en ucuz SSD olduğu ve pasif soğutucu olduğu için alın dram ektra + gelmiş oluyor
500gb olduğu için sürekli oyun sil oyun yükle yaşıyorum bide nadir olsa da bazen stutter yapar diye biliyorum ssd

Son düzenleme:
reisler konuyla alakasız ama ssdyi görmüyor her iki slota da taktım bozmuş olma ihtimalimi nasıl anlarım

Yok sistem görüyor görmez ise disk yönetiminden halledersin yüzde 99 görür zaten
benim ssd geldi bugün taktım kullanıyorum bişey sorucam ama ben bu harici soğutucuyu çıkardım ped gibi bişey vardı bu ped haric isoğutucuda kaldı bende bi parça kopardım ssd çipin üstüne yapıştırdım sorun olurmu :)

benim ssd geldi bugün taktım kullanıyorum bişey sorucam ama ben bu harici soğutucuyu çıkardım ped gibi bişey vardı bu ped haric isoğutucuda kaldı bende bi parça kopardım ssd çipin üstüne yapıştırdım sorun olurmu :)
ssd üzerindeki sogutucuyu cıkartıp taktıgın yerde soğutucu var mı yoksa cıplak mı ? eger tekrar anakart stok sogutucusu taktıysan iyi yapmıssın söküp taktıgın sey termal pad onsuz olmaz ama herhangi bir sogutucu takmadıysan pad e gerekte yok cünkü işlevsiz hatta hava ile temasını bile keser sök

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri