Yusuf aydıner
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Ateistim Ama böyle konulara merakım vardır. Deccal hakkında çok bilgi sahibi olduğum için birde sizin fikrinizi almak istedim.
bilmiyorum ama annemin anneannesi bana deccal derdi büyüyünce nedemek oldugunu öğrenmiştimAteistim Ama böyle konulara merakım vardır. Deccal hakkında çok bilgi sahibi olduğum için birde sizin fikrinizi almak istedim.
Bende pek inanmıyorum açıkçası ama dostum şeytan kötü bir varlık değildir.Allah ademe secde et demiştir şeytan etmemiştir.Bu kibrinden değil ŞEYTANIN ALLAHTAN BAŞKASINA SECDE ETMEK İSTEMEMESİNDEN'dir.Allahta onu cennetten kovmuştur.Ben böyle düşünüyorum.Din insanlığı birbirine barışmasını emrediyor ama niyeysede ilk tanrı ve şeytan barışmıyor.Ben böyle düşünüyorumAteistim Ama böyle konulara merakım vardır. Deccal hakkında çok bilgi sahibi olduğum için birde sizin fikrinizi almak istedim.
din müminlerin barışmasını ister zındıklarla barışık olun demezki (maide suresi 51. ayet) şeytan ile Allahın barışması ne kadar mantıklı olabilirki? Kendisini yaratana itaat etmediğinden dolauı nasıl merhamet bekleyebilirkiBende pek inanmıyorum açıkçası ama dostum şeytan kötü bir varlık değildir.Allah ademe secde et demiştir şeytan etmemiştir.Bu kibrinden değil ŞEYTANIN ALLAHTAN BAŞKASINA SECDE ETMEK İSTEMEMESİNDEN'dir.Allahta onu cennetten kovmuştur.Ben böyle düşünüyorum.Din insanlığı birbirine barışmasını emrediyor ama niyeysede ilk tanrı ve şeytan barışmıyor.Ben böyle düşünüyorum
Deccal imanı zedeler ama şeytan daha çok günah işlemeye sevk eder diyebilirizde inanmıyorsan neden merak ediyorsunKısa vadede deccal daha tehlikeli diyebilir miyiz o zaman. Mesela hızlı şekilde kısa sürede insanları şeytandan daha çok sarsabilir Ama kısa sürelidir diyebilir miyiz.