60k civarı programlar icin laptop önerisi

Dün 5070 versiyonu 63k vardı
11.11 de belki yine düşer

Hayır legionlarda ve yeni loqlarda sorun yok asıl sorun tongfang gamegarajlarda r9t,x5t,x7t gibi.
@lunabell
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibine onerim legion 5 rtx5060 olur. 2kg ve 4 yil garantiyle en temiz seçim.

hocam attiginiz hala ayni fiyat yanlis gormus olabilir misiniz 2tb secenegi 62k
Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz bugün gidip alması lazımda o yüzden mediamarkttan düşündük. Genel olarak yazılım için alıyor ama arada benle de oyun oynayacak fazla olmasa da.

Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz bugün gidip alması lazımda o yüzden mediamarkttan düşündük. Genel olarak yazılım için alıyor ama arada benle de oyun oynayacak fazla olmasa da.

pahali 5060 a gore

Önerebileceğin var mi hocam vatan mediamarkt teknosa gibi yerlerden hemen bugün gidip alabileceğimiz yoksa internette daha ucuza daha iyileri var da şartlar böyle gerekiyor
hocam eger bugune sart degilse 11.11 i beklemenizi oneririm teknosa mediamarkt gibi yerler genelde o gun daha cok indirim yapiyor onun disinda gamegaraj x7t almayi dusunuyorum ben o yuzden diger laptoplar hakkinda bilgim yok

hocam eger bugune sart degilse 11.11 i beklemenizi oneririm teknosa mediamarkt gibi yerler genelde o gun daha cok indirim yapiyor onun disinda gamegaraj x7t almayi dusunuyorum ben o yuzden diger laptoplar hakkinda bilgim yok
Bugün aciliyeti var ondan dolayı zaten vatan mediamarkt gibi yerlerden soruyorum pahalı olmasına rağmen, dediğiniz gibi yoksa öyle daha mantıklı zaten

hem pahalı hemde casper alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,238
Üyeler
184,124
Son üye
Ramonaks
Geri