60k civarı programlar icin laptop önerisi

Shaduel

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
60000
Kiz arkadaşım için laptop bakıyorum da genellikle üniversitede programlar uygulamalar için kullanacak. Ben aşağıdaki linke bıraktığım laptopu araştırdım da size de danışmak istedim belki daha iyisi vardır diye. Birde laptopun çok fan sesi cikarmamasi, kolay taşınması lazım şimdiden teşekkürler.

Dün 5070 versiyonu 63k vardı
11.11 de belki yine düşer

Normalde bütçesi 50kdi zaten zar zor bu fiyatlara çıktık bu attığım laptop fiyatına daha iyisi var mıdır hocam
legionlarda anakart sorunu var
en mantıklısı gamegaraj
hem işlemciside daha güçlü.
hemde termal fazlı ped kullanıyor

Kiz arkadaşım için laptop bakıyorum da genellikle üniversitede programlar uygulamalar için kullanacak. Ben aşağıdaki linke bıraktığım laptopu araştırdım da size de danışmak istedim belki daha iyisi vardır diye. Birde laptopun çok fan sesi cikarmamasi, kolay taşınması lazım şimdiden teşekkürler.

Bu ürün yakın zamanda 54k ya satılıyordu. Biz de Kasım ayı geldi iyi bir indirim olur da 49900k ürünü alırız derken çok zam yapıldı. İnanılmaz. Bu zamlar sonrası uzak dur derim.

legionlarda anakart sorunu var
en mantıklısı gamegaraj
hem işlemciside daha güçlü.
hemde termal fazlı ped kullanıyor
Hayır legionlarda ve yeni loqlarda sorun yok asıl sorun tongfang gamegarajlarda r9t,x5t,x7t gibi.
@lunabell
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibine onerim legion 5 rtx5060 olur. 2kg ve 4 yil garantiyle en temiz seçim.

Son düzenleme:
Bu ürün yakın zamanda 54k ya satılıyordu. Biz de Kasım ayı geldi iyi bir indirim olur da 49900k ürünü alırız derken çok zam yapıldı. İnanılmaz. Bu zamlar sonrası uzak dur derim.
Buraya linki attığımda 57kdi 62ye çıkmış şimdi saatler içerisinde olacak iş değil ya

Bu mu çok ses çıkarmayacak kolay taşınan laptop 😀

Hayır legionlarda ve yeni loqlarda sorun yok asıl sorun tongfang gamegarajlarda r9t,x5t,x7t gibi.
@lunabell

Konu sahibine onerim legion 5 rtx5060 olur. 2kg ve 4 yil garantiyle en temiz seçim.
Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz hocam internet üzerinden değilde mediamarkt vatan gibi yerlerden gidip alabileceğimiz tarzda var mı önerebileceğiniz bir şey

Bu mu çok ses çıkarmayacak kolay taşınan laptop 😀
Hocam tam bilmediğim için size sordum zaten

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz hocam internet üzerinden değilde mediamarkt vatan gibi yerlerden gidip alabileceğimiz tarzda var mı önerebileceğiniz bir şey

Hocam tam bilmediğim için size sordum zaten
Oyun oynamayacaksa Ultrabook bakın Zenbook, Vivobook, ideapad vs. Bunları üniversitede kullanmak işkence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri