🔥İndirim Aula Win68 He Pro Manyetik Klavye 1659 TL

Hayir 8000hz hepsi takilma oraya Jsjshdhhsh.
Kablosuz cekmesin seni knk bence gereksiz bisey kablosuz olmasi ozellikle manyetik klavye de.
hocam hepsi 8000 hz onu biliyorum ama okuma yani scan rate w60 da 32 k vs kt68 de ise 8000 hz performans kaybı yaşatmaz bencede ama yani bilemedim

hocam hepsi 8000 hz onu biliyorum ama okuma yani scan rate w60 da 32 k vs kt68 de ise 8000 hz performans kaybı yaşatmaz bencede ama yani bilemedim
Hayir hocam o single key tus basis vurus ms i oluyor genel olarak 8000hz zaten aynilar. sadece switchlerin basim gecikmesi tekil olarak 32k. Darmoshark in Switchleri wraith in switchler ile degişsen yine ayni olur farki yok yani takilma onlara.

Hayir hocam o single key tus basis vurus ms i oluyor genel olarak 8000hz zaten aynilar. sadece switchlerin basim gecikmesi tekil olarak 32k. Darmoshark in Switchleri wraith in switchler ile degişsen yine ayni olur farki yok yani takilma onlara.
evet hocam aynı şeyi kastettik sadece sen biraz daha detaylı söyledin bakalım yarın güzel bir indirim gelirse almak nasip olur inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarın ki indirim kesin mi?

evet hocam aynı şeyi kastettik sadece sen biraz daha detaylı söyledin bakalım yarın güzel bir indirim gelirse almak nasip olur inşallah

yarın ki indirim kesin mi?
Hocam tam bilmiyorum ama buyukihtimalle yarin olur wraith mousesi hakkinda ayin 11 inde piyasaya surecegini paylaşmıştı bende gecen yil 2024 11 kasım da mouse almistim pulsar x2h es indrmli bir şekilde.

Daha mantıklı değil mi
kendimde 68 olan halini düşündüm ama malzeme ve switch kalitesini düşününce mantıksız geldi kardeşime aula f75 almıştım forumdaki herkes gibi ve kalitesi güzel gelmişti fiyatına göre ama şimdi ne kadar mantıklı geliyor düşünmek laızm

istediğim fiyatta indirim göremezsem ve aula indirimi devam ediyor olursa yada w60 2600den biraz daha inerse mantıklı bir seçim yapılabilir gibi duruyor

indirim geldi ama kt68 e gelmedi :(
hocam 3000 bandında aklım akkoda takıldı ve gözüme w60 limited modeli güzel gelmedi normal olanlarda ise north facing rgb o yüzden cok kararsız kaldım

4000 bandına çıkmak istemiyorum ne yapacağımı şasırdım

Son düzenleme:
hocam 3000 bandında aklım akkoda takıldı ve gözüme w60 limited modeli güzel gelmedi normal olanlarda ise north facing rgb o yüzden cok kararsız kaldım

4000 bandına çıkmak istemiyorum ne yapacağımı şasırdım
Hocam hangisinde mutlu hissederseniz onu alın akko almayı cok istiyorsanız durmayın alın bence

win68 he pro aldım win68 normal geldi sanki içerisinde 1 kutu daha var gibi anlamadım öylemi dostlar ?

1762881770246.webp

win68 he pro aldım win68 normal geldi sanki içerisinde 1 kutu daha var gibi anlamadım öylemi dostlar ?

Alıntıyı görüntüle
:) hocam amazon hep boyle matruska gbi kutu içerisine kutu koyuyor normal. Hayirli olsun hocam gule gule kullanın 😊

Alıntıyı görüntüle
kutunun uzerinde pro yazmaz normal yani pro ama içiniz rahat olsunm pro olmayan modeli yok zaten

:) hocam amazon hep boyle matruska gbi kutu içerisine kutu koyuyor normal. Hayirli olsun hocam gule gule kullanın 😊

kutunun uzerinde pro yazmaz normal yani pro ama içiniz rahat olsunm pro olmayan modeli yok zaten
Yani içindeki kutuda demi o yüzden açmamıştım iade almazlar diye :D o zaman acıyorum bu dış kutuyu ama dış kutusundada böyle baskı olması garip amazon yapmamış yani bunu bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,733
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri