Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

İyi bari ayıp olmasın diye 5-10 tane dağıttılar tepkiden dolayı. Ben gene de üyeliğimi sildim.

Ulan böyle firmanın da sitenin de Allah belasını versin bu nedir ya?
Ürünler dün geceden beri sepetimde ekliydi. Happy hour sayfasını geri açtılar.
Sepette fiyat değişmiyor, saniyesinde silip tekrar hepsini ekledim ödeme adımına gittim. Kart bilgisi girdirtmiyor.
Kim aldı arkadaşlar bu ürünleri? Her saniye sepetteki ürünler tek tek gitti. Allah belalarını versin. Başka bir şey demiyorum :D
Bela okuyorum ama forum kuralları gereği küfür edemediğimden elimden bu geliyor sadece :D
Şaka gibi bu firmanın yanına yaklaşmayın.

Küfür Kısaltması
Kodumun çocukları boşa uğraş

Ulan böyle firmanın da sitenin de Allah belasını versin bu nedir ya?
Ürünler dün geceden beri sepetimde ekliydi. Happy hour sayfasını geri açtılar.
Sepette fiyat değişmiyor, saniyesinde silip tekrar hepsini ekledim ödeme adımına gittim. Kart bilgisi girdirtmiyor.
Kim aldı arkadaşlar bu ürünleri? Her saniye sepetteki ürünler tek tek gitti. Allah belalarını versin. Başka bir şey demiyorum :D
Bela okuyorum ama forum kuralları gereği küfür edemediğimden elimden bu geliyor sadece :D
Şaka gibi bu firmanın yanına yaklaşmayın.
botu iyi olan kazandı

1762875140068.webp

Başardık galiba :) İptal gelmezse ilk defa Havit marka bir şeyleri indirimle yakalamış oluyorum bakalım :))

rezillik 11 stok gosteriyordu hava temizleyicide bir anda bitiyor bosa ugras bir suru urunune sahiptim herkesede onerirdim daha kimseye onermiyecem en kısa zamandada degiştiricem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri