Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Aynı şey incehesap 1 tl'ye ürün satınca da oluyor, site kitleniyor. Stok bitince düzeliyor falan, saçma sapan işler. Firmalar böyle saçmalıklar yapacağına yap gerçek %50 indirim koy stoğu insanlar alsın. Kimse beleşe ürün istemiyor ki.. Sağlam indirim olsa herkesi memnun edecekken böyle yaparak herkesi düşman ediyorlar kendilerine.

Bu firmaların sahipleri hiç bakmıyor mu şu forumlarda milletin nasıl sövdüğüne. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama böyle olursa olur.
havitin forumda hesabı yok olsa neler olur sen düşün :D

Valla hala 1 TL ürün 15 tl kargo 16 TL'ye aldığım ışıklı mousepadlerini kullanıyorum değerini bilemedik. Onlarda da site kitleniyordu ama hiç değilse alabilen alıyordu zor da olsa.. Adamlar gerçekten ürün dağıtıyorlardı. Öyle 3-5 kişi de değil bir ton insan aldığının ss ini atıyordu
adamlar en azından mouse da 500 stok açtı aldım mesela kulaklıkta 1000 stok açtılar onu alamadım ama sorun değil bunlar geçmiş anahtarlığa bile 11 stok açmışlar ulan anahtarlık bari onda bir şey yap

adamlar en azından mouse da 500 stok açtı aldım mesela kulaklıkta 1000 stok açtılar onu alamadım ama sorun değil bunlar geçmiş anahtarlığa bile 11 stok açmışlar ulan anahtarlık bari onda bir şey yap
Aaaa olur mu botlar anahtarlıktaki switchleri çıkartıp kendilerine klavye dizerler olmaz hocam. :kekw:

anahtarlıkta 500 stok falan olsaydı iyiydi

Walla havitten cok sparişim oldu iade ederler felan ortalığı karıştırırım cimer bimer sikayet var tht olmaz yani öyle kabul edemem o kadar ugrastım kanıtlarımda var :D

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-11 185453.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-11 185453.webp
    30.2 KB · Hit: 84
Geri