🔥İndirim Delonghi Tam Otomatik Espresso Makinesi 🔥12.459₺ (9 Taksit)

Ben 21 e aldım 9 taksit
Hayırlı olsun hocam güzel makinedir ama bu makineyle arasında fiyat farkı var dolasıyla kıyas doğru değildi onu belirttim

bu arada tam otomatik değil yanlış hatırlamıyosam ona dikkat ettiniz değil mi? bildiğiniz öğüterek yapıyorsunuz eski üsul

Cok tesekkur ederim ben kahve makinelerden cok anlamiorum o yuzden sordum
Hocam yeniyseniz bence iptal edin ve siemens/philips tam otomatik makine alın aldığınız fiyatlara çok düşüyor. Sizin aldığınız şey sizi çok yoracak. Konudaki delonghi bile tek tıkla kahve veriyor hiçbir uğraş olmadan. Kısaca tam otomatik alın bence manuel yerine.

Hocam yeniyseniz bence iptal edin ve siemens/philips tam otomatik makine alın aldığınız fiyatlara çok düşüyor. Sizin aldığınız şey sizi çok yoracak. Konudaki delonghi bile tek tıkla kahve veriyor hiçbir uğraş olmadan. Kısaca tam otomatik alın bence manuel yerine.
Ama verdiği tat daha iyi diolar ve tam otomotiklere gore daha temiz

Ama verdiği tat daha iyi diolar ve tam otomotiklere gore daha temiz
Öğrendikten sonra evet ama kendiniz yapıyorsunuz Ninja Luxe'de. Öğrenmesi zor değil de uğraşmak istemeyen olabiliyor.

Öğrendikten sonra evet ama kendiniz yapıyorsunuz Ninja Luxe'de. Öğrenmesi zor değil de uğraşmak istemeyen olabiliyor.
Evet bu durum beni cok düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu 12.500 düşen model mi yoksa 20 5 bin serisi philips modeli mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,266
Üyeler
184,610
Son üye
drago71
Geri