Bilgisayar nasıl update ederim ?

Arkadaşlar bilgisayara ufakta olsa update yapmak istiyorum şuan arc a750 ekran kartı i3 12100f stok fan var 16 gb ram 512gb ssd msi pro h610m-e anakart
depolama ve işlemci güncellemesi iş görür 14400f alarak 7500f kadar iyi olmasa da güzel bir oyun performansı alırsın.

Hocam ekran kartını satıp vatan vb. yerlerden indirim kovalayarak 9060 xt veya 5060 ti 8gb alabilirsiniz ama 12100f ile darboğaz yapacağı için şuan en mantıklı işlemci yükseltmek.
hocam anakart izin verirmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

depolama ve işlemci güncellemesi iş görür 14400f alarak 7500f kadar iyi olmasa da güzel bir oyun performansı alırsın.
hocam zaten beamng valo filan oynuyom

hocam anakart izin verirmi ?

hocam zaten beamng valo filan oynuyom
Evet hocam Anakart bakımından sıkıntı olmaz ekran kartını rahat kaldırır ama işlemci düşük kalır bu sefer

Evet hocam Anakart bakımından sıkıntı olmaz ekran kartını rahat kaldırır ama işlemci düşük kalır bu sefer
hocam ozaman öncelikle islemci ve depolama ilerdede arc a750 satıp 5060 alırım gibi cunku nvidia yazılımda baya iyi bunların yerine kasayı satıp para ekleyip yeni pc alsam?

hocam ozaman öncelikle islemci ve depolama ilerdede arc a750 satıp 5060 alırım gibi cunku nvidia yazılımda baya iyi bunların yerine kasayı satıp para ekleyip yeni pc alsam?
Hocam o kadar iyi bir fiyat etmeyeceği için mantıksız olur şuan en mantıklı 14400f almak.

Hocam o kadar iyi bir fiyat etmeyeceği için mantıksız olur şuan en mantıklı 14400f almak.
tamam hocam 14400 alıcam maas yatınca

hocam bide işlemciyi evde kendim takabilirmiyim zormudur

hocam bide yeni işlemci alınca ekstra bisey kurmaya gerek varmı yoksa hersey kaldıgı gibi devam mı

tamam hocam 14400 alıcam maas yatınca

hocam bide işlemciyi evde kendim takabilirmiyim zormudur
hocam bide yeni işlemci alınca ekstra bisey kurmaya gerek varmı yoksa hersey kaldıgı gibi devam mı
Hocam evde kendin takabilirsin çok zor değil yanında ekstra bişeye gerek yok taktığın zaman çalışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,266
Üyeler
184,610
Son üye
drago71
Geri