İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

hocam pcnın uyku moduna girmesini kapatıp öyle denermısın . Mesela benim pc de bios dan ERP ayarı aktif yani pc kapatınca bütün kablolu veya kablosuz ekipmanlara güç vermeyi pc acılana kadar kesıyor hiçbir şekilde güç vermiyor
Bahsettigin ERP modu benim biosta kapalıymış ilk defa duymuştum bunu açtım ben de. Güç seçenekleri de bu şekilde. Bu arada usb dongle'ı pcden cikarttiktan sonra kulaklık bi 15-20 dakika sonra kapanıyor yani sanırım benim usb portları veya biosla ilgili falan bi sorun olabilir. Bu şekilde deneyeceğim bir de

Ekler

• 1000008439.webp
    1000008439.webp
    4 MB · Hit: 46
Tamam işte arkadaşın pc uyku moduna giriyormuş öyle diyor kendisi bende kapatıp denemsini rica ettim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@freygasm
Kulaklığın kısık ayardaki ses seviye biraz düşük değilmi , elimdeki Gamepower fujin %50 seviyesinin altında bu kulaklıktan daha yüksek ses veriyor .
Evet kısıkta düşük. Ben çok yüksek kullanmayı sevmiyorum ama bana da kısık geldi. Void elite, arctis 5te %46-50de kullandım 4-5 sene. Bu kulaklıkta kullandığım eq ayarlarında 60-70 aralığında kullanıyorum öyle doyuruyor. Eğer %40-50 arasında kullanmak istiyorsanız konudaki eq ayarlarından +1-+2 şeklinde bassları yükselterek sesi arttıradabilirsiniz. Çok bass yanında boğukluk getirdiği için çok yüksek kullanmadım bassı.

Bahsettigin ERP modu benim biosta kapalıymış ilk defa duymuştum bunu açtım ben de. Güç seçenekleri de bu şekilde. Bu arada usb dongle'ı pcden cikarttiktan sonra kulaklık bi 15-20 dakika sonra kapanıyor yani sanırım benim usb portları veya biosla ilgili falan bi sorun olabilir. Bu şekilde deneyeceğim bir de
Bu güç seçenekleri hocam bu alanı bu şekilde kullanabilirsin . Benim ERP dediğim olay bios üzerinden yapılıyor hemen hemen her ana kartta bios üzerinde aynı yerde olabiliyor diye biliyorum . Bir kaç defa bu şekilde kullanıp deneyimleyin olmaz ise ERP özeliiğini biostan aktif edin .
Youtubeda vidolar mevcut .

Benim ERP açmamdaki amaçım duvarda ve masamda led ışıklar var ve pcye bağlı bunları sürekli kendi elimle kapatıyordum çözüm olarak bunu buldum ve artık pcyi kapatınca kendisi kapanıyor acılınca kaldığı yerden devam ediyor aynı şekilde mouse ve klavyeminde güçünü kesiyor

Evet kısıkta düşük. Ben çok yüksek kullanmayı sevmiyorum ama bana da kısık geldi. Void elite, arctis 5te %46-50de kullandım 4-5 sene. Bu kulaklıkta kullandığım eq ayarlarında 60-70 aralığında kullanıyorum öyle doyuruyor. Eğer %40-50 arasında kullanmak istiyorsanız konudaki eq ayarlarından +1-+2 şeklinde bassları yükselterek sesi arttıradabilirsiniz. Çok bass yanında boğukluk getirdiği için çok yüksek kullanmadım bassı.
Güncel ayarlarınızı kullandım birazda öyle takılıcam olmassa bir iki tık artırıp öyle kullanıcam . Ben genelde oyundada müzktede %50 seviyesinde tutuyorum ama Fujinde %30 du :)

v9 pro da kaliteli. gündelik kullanım için v9 pro alabilirsin çünkü diyafram farkına göre sesleri daha kaliteli vermesi lazım ayrıca batarya süresi daha yüksek, daha hafif. x9 fiyatına göre çok iyiydi hatta kendi sitesinde 5 dolara daha pahalıya satılırken burda v9 proya göre daha ucuza satıldı. Oyunlarda ise x9 un diyaframı sesleri daha net verdiğinden daha iyi ses kasabilirsin. Kısaca oyun için x9 gündelik kullanım için v9 pro. Ekstra olarak x9 alacaktım test etmek için fakat sonrasında vazgeçtim v9 prodan geçmeye gerek yok diye. Stoğa aynı fiyattan girse x9 derdim fakat 3.5 civarına girerse tartışılır.
Hikayeli oyun daha cok severim arada bir fps oyunu oynarım 3K fiyatıyla v9 pro alınabilir bir seçenek ise almayı düşünüyorum

Hikayeli oyun daha cok severim arada bir fps oyunu oynarım 3K fiyatıyla v9 pro alınabilir bir seçenek ise almayı düşünüyorum
Pembeye ön yargın yoksa bence x9 daha iyi ekstra pad, daha iyi mik konusunda ve daha ucuz ama illa renk diyorsan v9 pro da çok güzel kulaklık.

Pcyi kapattım 5dk bekledim ve kulaklik direk kendini kapadı.
ERP aktif bende ve kulaklık güncel bilginiz olsun tekrardan hocam @milk0

v9 proyu ilk çıktığında alan kişilerdenim o zamandır kullanıyorum eq ayarı ile çok memnunum öyle aşırı bi ses kasmayı denemedim eq ayarım da ses kasmaya uygun değil o yüzden fps için net bi yorum yapamam ama ses kalitesinden aşırı memnunum. v9 pro kışın kulak padleri sıkıntı çıkarmaz da ekstra olarak temudan falan soğutmalı jel pad olarak geçen padlerden alman gerekebilir. Ben bu yazı full v9 pro ile geçirdim öyle bi terleme problemi yaşamadım fakat kişiden kişiye göre değişir ikisi de üzmez hikaye oyunu ağırlıklıysan v9 pro önerebilirim hatta gaming gen yorumlarına eq ayarı da atmıştım onu yapabilirsin. Ama bana kalırsa pembe x9 senin için çok sıkıntı değilse onu alman daha iyi olur derim sadece pad 400 500 TL'ye geliyor. x9 a sahip olsam net bi yorum yaparım fakat ordan burdan bulduğum karşılaştırma yorumlarına göre söylüyorum ben de.

Pembeye ön yargın yoksa bence x9 daha iyi ekstra pad, daha iyi mik konusunda ve daha ucuz ama illa renk diyorsan v9 pro da çok güzel kulaklık.
renk hosuma gitti ama pisman olucagimi düşünüyorum sistemde siyahtan farklı renk yok

v9 proyu ilk çıktığında alan kişilerdenim o zamandır kullanıyorum eq ayarı ile çok memnunum öyle aşırı bi ses kasmayı denemedim eq ayarım da ses kasmaya uygun değil o yüzden fps için net bi yorum yapamam ama ses kalitesinden aşırı memnunum. v9 pro kışın kulak padleri sıkıntı çıkarmaz da ekstra olarak temudan falan soğutmalı jel pad olarak geçen padlerden alman gerekebilir. Ben bu yazı full v9 pro ile geçirdim öyle bi terleme problemi yaşamadım fakat kişiden kişiye göre değişir ikisi de üzmez hikaye oyunu ağırlıklıysan v9 pro önerebilirim hatta gaming gen yorumlarına eq ayarı da atmıştım onu yapabilirsin. Ama bana kalırsa pembe x9 senin için çok sıkıntı değilse onu alman daha iyi olur derim sadece pad 400 500 TL'ye geliyor. x9 a sahip olsam net bi yorum yaparım fakat ordan burdan bulduğum karşılaştırma yorumlarına göre söylüyorum ben de.
evet x9 şu an gerçekten çok uygun fiyatta ama rengi itiyor beni sanırım şu an kablosuz kulaklık işini biraz daha bekleteceğim hali hazırda kullandığım kulaklıktan memnunum zaten tek istediğim kablosuz olması acelesi yok o yüzden. Siyah stogu normal fiyattan gelirse alacağım

Son düzenleme:
renk hosuma gitti ama pisman olucagimi düşünüyorum sistemde siyahtan farklı renk yok

evet x9 şu an gerçekten çok uygun fiyatta ama rengi itiyor beni sanırım şu an kablosuz kulaklık işini biraz daha bekleteceğim hali hazırda kullandığım kulaklıktan memnunum zaten tek istediğim kablosuz olması acelesi yok o yüzden. Siyah stogu normal fiyattan gelirse alacağım
Ohhh bugun geliyor pembiş kulaklığım 💅💅

Üzülerek 1 adet beyaz idefix betaplustan aldığımı iade etmek zorundayım (kutusu açılmamış) iade onaylanınca yazarım tekrar 1 adet stok açarlar herhalde

Geri