❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar tv yarın gelcekti bugün teslim yazıyor teknik servise yazdığımda ürün gelmeden randevu veremiyoruz kayıt açmanız lazım dediler
Ürün gelince nasıl kayıt açtırıyoruz tv kutusunun üstündeki herhangi bir şeye bakmamız gerekiyor mu

oynar askı aparatı da neymiş, Sabit askı takın sonra başınız ağrır. Bu tv nin bi hoş yanı da duvara monteden sonra anten, hdmi, usb tv çıkışlarına da eliniz rahat ulaşıyor, başka tv lerde servis bile zor bela tv kablosunu takıyordu.

oynar askı aparatı da neymiş, Sabit askı takın sonra başınız ağrır. Bu tv nin bi hoş yanı da duvara monteden sonra anten, hdmi, usb tv çıkışlarına da eliniz rahat ulaşıyor, başka tv lerde servis bile zor bela tv kablosunu takıyordu.
İyi mal aldıktan sonra neden başımız ağrısın

İyi mal aldıktan sonra neden başımız ağrısın
Çoluk çocuk varsa sağa sola çevirip oyuncak yapar, hareketli olduğundan sabit kadar sağlam olamaz vs. örnekler çoğaltılır. Bu hareketli aparatlar tv ye rahatça gerektiğinde hdmi, anten kablosunu rahatça takmak için alınıyor, bu next miniled tv nin dediğim gibi böyle bir derdi yok çünkü çıkışlar en dibe çok yakın.

Amazonun geç kargolaması konusunda genel bi sıkıntı var sanırım.Mousepad aldım 5 gün önce hala kargoya verilmedi teslimat 6 gün sonrası görünüyor.Yani 11 günde gelecek inşallah 😃 Bir mousepad için bu süreleri veriyorsa televizyonu düşünemiyorum.

Arkadaşlar 65 lik modeli aldım Keskin modunda televizyona 1 metreden bakınca hafif bulanık gibi pikselleri görebiliyorum hem uydu kanallarında hemde 1080p de video izlerken.4K da görüntüsü iyi , normal mi bu durum

Arkadaşlar 65 lik modeli aldım Keskin modunda televizyona 1 metreden bakınca hafif bulanık gibi pikselleri görebiliyorum hem uydu kanallarında hemde 1080p de video izlerken.4K da görüntüsü iyi , normal mi bu durum
1 metre 65 ekran için çok yakın hocam 3 metre ideal mesafe

Benim de Perşembe diyordu.
Bugün teslime dönmüş.

55 inç olan geldi ama hayal kırıklığı maalesef

Ekler

• 89484.webp
    89484.webp
    248 KB · Hit: 152
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular