Sistem satın aldım ilk yapmam gerekenler

Son düzenleme:
77 geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat karşılaştırma konusu açmadım fanlar otomatikte hızlı çalışıyor
bende fıyat karsılastırması yapmadım zaten geçmiş olsun dedim sen nedenini sordum söyledım bende
:kekw:

Dostum sende psu dan ses geliyormu aynı sistemden bende aldım oyuna girince psudan cızırtı sesi geliyor

bende fıyat karsılastırması yapmadım zaten geçmiş olsun dedim sen nedenini sordum söyledım bende
:kekw:
Boş yapma -_-

77 geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat karşılaştırma konusu açmadım fanlar otomatikte hızlı çalışıyor
PC biosa gir, (bilgisayar açılırken f2 veya delete tuşu spamla) fan için bir grafik olacak Celcius, pwm smart fan. O sayfayı bulursan, smart fanı aktive et. Tabloda yaptığın değişiklik gerçek zamanlı gerçekleşiyor yani sesi dinleyerek kendin de ayarlayabilirsin fakat %30 genellikle en kötü fanda bile sessizdir. Ben 65 dereceyi geçtikten sonra %50 ye çıkması için ayarladım, oldukça sessiz. Anakart markası ne olduğunu bilmediğim için orayı kendin bulmalısın.

Boş yapma -_-

PC biosa gir, (bilgisayar açılırken f2 veya delete tuşu spamla) fan için bir grafik olacak Celcius, pwm smart fan. O sayfayı bulursan, smart fanı aktive et. Tabloda yaptığın değişiklik gerçek zamanlı gerçekleşiyor yani sesi dinleyerek kendin de ayarlayabilirsin fakat %30 genellikle en kötü fanda bile sessizdir. Ben 65 dereceyi geçtikten sonra %50 ye çıkması için ayarladım, oldukça sessiz. Anakart markası ne olduğunu bilmediğim için orayı kendin bulmalısın.
MSI anakart o bölümü biliyorum dc ile pvm modu var 2 farklı ne olucak - sıcaklık fan konu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri