İstediği kadar değişsin. Can çıkar huy çıkmaz misali.. PTT'den bir haltım olmaz.ptt avm deri değiştirmiş,
elbette phanteks kadar kaliteli degildir fakat fiyat uygun diye atıyorum
kupon+nays vs kullanılıarak 1100 bandına alınabilir![]()
Zeiron Montreal 4x12CM RGB Fanlı Mesh Panel Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zeiron Montreal 4x12CM RGB Fanlı Mesh Panel Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcıya dikkat ettikten sonra problem yok. Fiyat daha uygun taksit seçenekleri daha iyiyse ptt den alınabilir.İstediği kadar değişsin. Can çıkar huy çıkmaz misali.. PTT'den bir haltım olmaz.
Yukarısı çok sıkış tepiş olur bu kasanın. Üste radyatör imkansız, sadece fan bile zor olur. Giriş seviyesi hava soğutmalı sistemler için kullanılır ama phanteksle kıyaslamak çok ayıp olurptt avm deri değiştirmiş,
elbette phanteks kadar kaliteli degildir fakat fiyat uygun diye atıyorum
kupon+nays vs kullanılıarak 1100 bandına alınabilir![]()
Zeiron Montreal 4x12CM RGB Fanlı Mesh Panel Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zeiron Montreal 4x12CM RGB Fanlı Mesh Panel Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Jumbum getiriyor gerçi geç teslim diyor ama bence en fazla 15 güne gelir ancak fiyatı da çok pahalı o kasa 10k. Neyse tipi güzel ama akvaryum alınca Lian Li O11D Evo RGB'den vazgeçemiyorum.Bu Phanteks'in Evolv X2 diye deli bir kasası var, Corax Alpha denen distribütör getirmiyor bir türlü. Bu kasa da iyi kablo saklamalı anakartlara uyumlu.
Beğenmediğiniz kısım neydi hocam?Bu kasayı aldım geçen sene ama hiç beğenmedim lancool 216 daha iyiydi
4000X + 4 adet SP120 Elite var geçsem mi diyordum ama vazgeçtim. Corsair cidden kalite, yıllardır kullanıyorum fanlar tık demedi inanılmaz sessiz.Bende de var 5 ay önce sistem topladım 3.500 liraya aldım. Başka kasa alsam diyorum nedeni ise kasa fanları cırcırlı ses yapıyor.