Phanteks XT PRO ULTRA Black 4020TL (satıcı inventus)

ptt avm deri değiştirmiş,
elbette phanteks kadar kaliteli degildir fakat fiyat uygun diye atıyorum
kupon+nays vs kullanılıarak 1100 bandına alınabilir
İstediği kadar değişsin. Can çıkar huy çıkmaz misali.. PTT'den bir haltım olmaz.

Kasa arayanlar göz atsın. Yazın bunu alıp kasa topladım. 4 tane 140 mm fan ile gelmesi de avantaj. Manyetik toz filtresi de var üstte. Malzeme kalitesi de iyi

İstediği kadar değişsin. Can çıkar huy çıkmaz misali.. PTT'den bir haltım olmaz.
Satıcıya dikkat ettikten sonra problem yok. Fiyat daha uygun taksit seçenekleri daha iyiyse ptt den alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ptt avm deri değiştirmiş,
elbette phanteks kadar kaliteli degildir fakat fiyat uygun diye atıyorum
kupon+nays vs kullanılıarak 1100 bandına alınabilir
Yukarısı çok sıkış tepiş olur bu kasanın. Üste radyatör imkansız, sadece fan bile zor olur. Giriş seviyesi hava soğutmalı sistemler için kullanılır ama phanteksle kıyaslamak çok ayıp olur :)

Daha düşük bütçede tavsiye olarak;
Zoko Amiral

Corsair 480T

Tabi fan kalitesi, radyatör desteği, malzeme kalitesi filan derken Phanteks öne çıkıyor.

Son düzenleme:
Bu Phanteks'in Evolv X2 diye deli bir kasası var, Corax Alpha denen distribütör getirmiyor bir türlü. Bu kasa da iyi kablo saklamalı anakartlara uyumlu.

Bu Phanteks'in Evolv X2 diye deli bir kasası var, Corax Alpha denen distribütör getirmiyor bir türlü. Bu kasa da iyi kablo saklamalı anakartlara uyumlu.
Jumbum getiriyor gerçi geç teslim diyor ama bence en fazla 15 güne gelir ancak fiyatı da çok pahalı o kasa 10k. Neyse tipi güzel ama akvaryum alınca Lian Li O11D Evo RGB'den vazgeçemiyorum.

Bu kasayı aldım geçen sene ama hiç beğenmedim lancool 216 daha iyiydi

Bende de var 5 ay önce sistem topladım 3.500 liraya aldım. Başka kasa alsam diyorum nedeni ise kasa fanları cırcırlı ses yapıyor.

Bende de var 5 ay önce sistem topladım 3.500 liraya aldım. Başka kasa alsam diyorum nedeni ise kasa fanları cırcırlı ses yapıyor.
4000X + 4 adet SP120 Elite var geçsem mi diyordum ama vazgeçtim. Corsair cidden kalite, yıllardır kullanıyorum fanlar tık demedi inanılmaz sessiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri