anker soundcore q21i nc ile kıyaslayınca hangisi daha iyi acaba.H2 Anc modeli de iyi fiyata geliyor değer bir kulaklık mı indirimle 1500 e geliyor.
anker soundcore q21i nc ile kıyaslayınca hangisi daha iyi acaba.H2 Anc modeli de iyi fiyata geliyor değer bir kulaklık mı indirimle 1500 e geliyor.
Fiyatı iyi düşmüş gibi.![]()
Baseus Bowie D05 Anc Kablosuz Kulaklık Bluetooth 5.3 - Gri - idefix
Baseus Bowie D05 Anc Kablosuz Kulaklık Bluetooth 5.3 - Gri ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kulaküstü Kablosuz Kulaklıklar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Laptop şarj edebilen 100w bir powerbanktan bahsediyoruz tam anlamıyla canavar![]()
Baseus Blade Power HD Edition 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank - idefix
Baseus Blade Power HD Edition 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Powerbank ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
400₺ kod Türk Telekom müşterileri için:
![]()
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
Türk Telekom, online işlemlere Bi' Dünya Fırsat geliyor! Türk Telekomlulara özel avantajlar ve fırsatlar için takipte kalın!bireysel.turktelekom.com.tr
Bu ne saçma hesap. Kulaklığa ihtiyacım yok, sıfır alıp bir de satmakla uğraşacağım. Yazın kodun yanına alt limit 2000 diye konuyu görenin en azından bilgisi olsun.İki ürünü o yüzden paylaştım. Kulaklığı sat powerbankı ucuzdan çöz işte.
Dostum yazmak zorunda mıyım? Kodun direkt kampanya sayfasını atmışım. Paylaştığım asıl indirim de kod değil konudaki ürünler zaten zira ikisi de son 1 yılın en düşük fiyatlarındalar. Ayrıca konu başlığı da kod üzerine değil konudaki indirimler üzerine. Kodu sadece daha da indirimli almak isteyen olursa diye paylaştım. Kodun alt limitini de kampanya sayfasından kendin oku bir zahmet bu kadar bedavacı olma. Ben kendim powerbankı ucuza kapatmak için kulaklıkla aldım şahsen. Kulaklık gelince 500den satsam 300 lira kârda oluyorum zaten. Lazımsa al değilse alma bana ne ne yaptığından. Değerlerine sövmüşüm tepkisine gerek yok bence.Bu ne saçma hesap. Kulaklığa ihtiyacım yok, sıfır alıp bir de satmakla uğraşacağım. Yazın kodun yanına alt limit 2000 diye konuyu görenin en azından bilgisi olsun.![]()
Kral eyvallah paylaşımın için.Fiyatı iyi düşmüş gibi.![]()
Baseus Bowie D05 Anc Kablosuz Kulaklık Bluetooth 5.3 - Gri - idefix
Baseus Bowie D05 Anc Kablosuz Kulaklık Bluetooth 5.3 - Gri ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kulaküstü Kablosuz Kulaklıklar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Laptop şarj edebilen 100w bir powerbanktan bahsediyoruz tam anlamıyla canavar![]()
Baseus Blade Power HD Edition 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank - idefix
Baseus Blade Power HD Edition 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Powerbank ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
400₺ kod Türk Telekom müşterileri için:
![]()
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
Türk Telekom, online işlemlere Bi' Dünya Fırsat geliyor! Türk Telekomlulara özel avantajlar ve fırsatlar için takipte kalın!bireysel.turktelekom.com.tr
Baseus ürünlerinde yazıyor evet. Star lord serisini kullandım. Mavi yazının olduğu etikette yazıyor 2023/07 diye. Konudaki ürün de 2024/08 olabilir diye tahmin ediyorum.Kral eyvallah paylaşımın için.
Geçen yola çıktık 3 kişi tek powerbank 5lik, aracın usb de bozuk... O günden beri powerbank bakıyordum köşede dursun diye.
Geçtiğimiz aylarda hem anker 20.000liğe hem Starlorda hem de baseusun 30wlık 10.000liğinin indirimlerine denk geldim, tam elim gidiyordu ki almadım çok acil değil diye. Laptopu da şarj edecek bir şey bakıyım dedim fiyatlar çok uçuktu. Şimdi normal powerbank fiyatına geldi sayende,
çok teşekkürler tekrar haber verdiğin için. Bu arada ürün Kasım 2023te tanıtılmış. Üretim tarihi bilgisi kutuda yer alıyormudur acaba
Kablo almayı düşünmüyorum. Evde kablom var.Powerbankten kablo çıkmıyor sanırım, hangi kabloyu alıcaksınız?
Hangi kabloyu kullanıyorsunuz hocam, usb to typc lazım, hem Powerbank için hemde telefonum için.Kablo almayı düşünmüyorum. Evde kablom var.
Powerbanktan kablo çıkıyormuş zaten de ben Samsung'un M7 monitöründen çıkan Type C to Type C kabloyu kullanıyorum.Hangi kabloyu kullanıyorsunuz hocam, usb to typc lazım, hem Powerbank için hemde telefonum için.
Nerde gördünüz hocam bende aldım powerbanki genel olarak iyi gibi.2023/11 üretimi çıktı