🔥İndirim İdefix Baseus İndirimleri (Powerbank+Kulaklık)

400 kod ile 2 tane h1i aldım. Bir de kulak içi aldım. Teşekkür ederim
Fiyatı iyi düşmüş gibi.
Laptop şarj edebilen 100w bir powerbanktan bahsediyoruz tam anlamıyla canavar 😁

400₺ kod Türk Telekom müşterileri için:

Bu ne saçma hesap. Kulaklığa ihtiyacım yok, sıfır alıp bir de satmakla uğraşacağım. Yazın kodun yanına alt limit 2000 diye konuyu görenin en azından bilgisi olsun. :mad:
Dostum yazmak zorunda mıyım? Kodun direkt kampanya sayfasını atmışım. Paylaştığım asıl indirim de kod değil konudaki ürünler zaten zira ikisi de son 1 yılın en düşük fiyatlarındalar. Ayrıca konu başlığı da kod üzerine değil konudaki indirimler üzerine. Kodu sadece daha da indirimli almak isteyen olursa diye paylaştım. Kodun alt limitini de kampanya sayfasından kendin oku bir zahmet bu kadar bedavacı olma. Ben kendim powerbankı ucuza kapatmak için kulaklıkla aldım şahsen. Kulaklık gelince 500den satsam 300 lira kârda oluyorum zaten. Lazımsa al değilse alma bana ne ne yaptığından. Değerlerine sövmüşüm tepkisine gerek yok bence.

Son düzenleme:
Fiyatı iyi düşmüş gibi.
Laptop şarj edebilen 100w bir powerbanktan bahsediyoruz tam anlamıyla canavar 😁

400₺ kod Türk Telekom müşterileri için:
Kral eyvallah paylaşımın için.
Geçen yola çıktık 3 kişi tek powerbank 5lik, aracın usb de bozuk... O günden beri powerbank bakıyordum köşede dursun diye.
Geçtiğimiz aylarda hem anker 20.000liğe hem Starlorda hem de baseusun 30wlık 10.000liğinin indirimlerine denk geldim, tam elim gidiyordu ki almadım çok acil değil diye. Laptopu da şarj edecek bir şey bakıyım dedim fiyatlar çok uçuktu. Şimdi normal powerbank fiyatına geldi sayende,
çok teşekkürler tekrar haber verdiğin için. Bu arada ürün Kasım 2023te tanıtılmış. Üretim tarihi bilgisi kutuda yer alıyormudur acaba

Kral eyvallah paylaşımın için.
Geçen yola çıktık 3 kişi tek powerbank 5lik, aracın usb de bozuk... O günden beri powerbank bakıyordum köşede dursun diye.
Geçtiğimiz aylarda hem anker 20.000liğe hem Starlorda hem de baseusun 30wlık 10.000liğinin indirimlerine denk geldim, tam elim gidiyordu ki almadım çok acil değil diye. Laptopu da şarj edecek bir şey bakıyım dedim fiyatlar çok uçuktu. Şimdi normal powerbank fiyatına geldi sayende,
çok teşekkürler tekrar haber verdiğin için. Bu arada ürün Kasım 2023te tanıtılmış. Üretim tarihi bilgisi kutuda yer alıyormudur acaba
Baseus ürünlerinde yazıyor evet. Star lord serisini kullandım. Mavi yazının olduğu etikette yazıyor 2023/07 diye. Konudaki ürün de 2024/08 olabilir diye tahmin ediyorum.
19620.webp

Linkteki kulaklığı aldım, sesini beğenmedim. Netliği yok, sesleri boğuyor ve ses seviyesi de düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,344
Üyeler
187,031
Son üye
İsmet61
Geri