Öneri Max 8 bine ekran kartı önerisi

Hayırlı olsun ama kartı beğenmedim.
Sağ ol hocam ama neden tipini mi?

Asus Rog 6650XT 6 ay garantili 7'ye verdim geçen hafta.
3060lara 9-9.5 isteyenler var 😄 O paraya 3070 veriyorlar.
6700xt ve 3060 piyasası anlamsız pahalı bunlar yerine 3060ti/3070 bakılmalı.
Onlar daha pahalı hocam. AMD çöp zaten kurtulmak için can atıyorum.

Hayırlı olsun bendeki Asus dual 9.500 e ilanda çokta fiyat düşmem zaten :)
Teşekkürler. Satarsın umarım hocam sen de. :d

Zotac 3060`ın tipi çok güzel. Görsel tasarım olarak diğer kartlardan farklı ve benzersiz. Beğenmediğim kısım sıcaklık değerleri. Fiyatı normal.

Hangi sıcaklık değerleri mesajı alıntılayabilir misiniz?
Tamam o sen değilmişsin sayfa 2`de konu sahibinin attığı Furmark testleri korkunç. Tüm 3060 arayanlar konuya gelince karıştırdım.

Tamam o sen değilmişsin sayfa 2`de konu sahibinin attığı Furmark testleri korkunç. Tüm 3060 arayanlar konuya gelince karıştırdım.
Hocam bu kartı yarın 6500 nakite alıcam iyi mi sizce? Kart açılmamış güvenlik bandı üstünde tamiri vs yok o yüzden tabi

Ekler

• images (4).webp
    images (4).webp
    54.9 KB · Hit: 19
  • IMG_20250930_191005_070.webp
    IMG_20250930_191005_070.webp
    940 KB · Hit: 19
Nasıl korkunç hocam sadece 78 gpu term dediler. Bakımla daha iyi olur ama şu an da kötü değil iyi dediler. O 6-7 tane foto atmışım Zotac olan mı kötü?

Merhaba, imzamdaki sistemi kullanıyorum ve maksimum 8 bin liraya ekran kartı önerinizi bekliyorum. Mevcut ekran kartım çok iyi ama maalesef ki bozuk ve oyundan atmalar falan filan çok fazla arttı. Minimum 8gb tercihimdir. Şu anki de 8 zaten. Ve sorun çıkartmaması çok önemli. Nvidia düşünüyorum bu yüzden.
3060Ti ye zorla 8500-9000 civarı çok ilan var 8K ya ikna edersin bence. Facebook da falan da bulmayı deneyebilirsin.

3060Ti ye zorla 8500-9000 civarı çok ilan var 8K ya ikna edersin bence. Facebook da falan da bulmayı deneyebilirsin.
Temiz bulursan atar mısın hocam sarı siteden. 3060 zor buldum çünkü.

Onlar daha pahalı hocam. AMD çöp zaten kurtulmak için can atıyorum.

Teşekkürler. Satarsın umarım hocam sen de. :d
çöp dediğiniz kart popülerken ben ortaokula gidiyordum şuan üniversitedeyim sizce de yaşı sebebiyle performansının kötü olması mantıklı değil mi? ben 1030 alıp nvidia çöp desem nekadar mantıklı olur? hayırlı olsun 4 sene ileri bir karta geçiyorsunuz.

çöp dediğiniz kart popülerken ben ortaokula gidiyordum şuan üniversitedeyim sizce de yaşı sebebiyle performansının kötü olması mantıklı değil mi? ben 1030 alıp nvidia çöp desem nekadar mantıklı olur? hayırlı olsun 4 sene ileri bir karta geçiyorsunuz.
Bundan önce de bütün ekran kartlarım AMD idi. Her birinde eksiksiz bir şekilde ya driver sorunu ya da çökme kapanma sorunu yaşıyordum. İşlemci olarak iyi olsa da ekran kartı konusunda maalesef problemli bir şirket.

Bundan önce de bütün ekran kartlarım AMD idi. Her birinde eksiksiz bir şekilde ya driver sorunu ya da çökme kapanma sorunu yaşıyordum. İşlemci olarak iyi olsa da ekran kartı konusunda maalesef problemli bir şirket.
bahsettiğiniz modeller nedir?

Hocam senin attığının ilanı var ise atar mısın?
En son sattığım sistemdeki rtx 3060'ın değerleri böyleydi eğer siz gpu temp 78 derece yazanı alıyorsanız onun bakım zamanı çok yakın benden demesi

Ekler

• 1000036313.webp
    1000036313.webp
    308.4 KB · Hit: 11
6600XT kesinlikle eğer işlemcin amd ise daha da muhteşem oluyor SAM ile çok iyi performanslar alabilirsin denendi onaylandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri