Öneri 2 Milyona kadar max 10 yaş 150 bin km geçmeyecek araç önerisi

bartu_5

80+
Reaksiyon skoru
44
Bütçe
1500000
Merhabalar babamla araba bakıyoruz.
genelde ikimizin kullanacağı, konforlu, uzun yolda yormayacak, dış görünüşü de önemli.
Premium markalardan öneri olursa çok iyi olur.
Otomatik, turbo beslemeli ve sanruflu olmalı.
Not: Kredi ile 2 milyon civarına çıkabileceğimiz araçlar da uygun.

F10 , 525d xdrive
x3
F30 320D
A4 - A5

Merhabalar babamla araba bakıyoruz.
genelde ikimizin kullanacağı, konforlu, uzun yolda yormayacak, dış görünüşü de önemli.
Premium markalardan öneri olursa çok iyi olur.
Otomatik, turbo beslemeli ve sanruflu olmalı.
Not: Kredi ile 2 milyon civarına çıkabileceğimiz araçlar da uygun.
bmw 5 serisi araçlara bakabilirsiinz

O paraya alacağın premium markalar seni masrafa sokacak belirli zmanlarda, yanlış anlamayında kredi de çekeceksiniz sonuçta araç bir ihtiyaç sizin işinizi görüp masraf çıkarmayacak araç en iyisidir. Size tavsiyem nissan qasqai sıfırı 1.999.999 diyorlar ama bayilerde daha uyguna var konfor kalite olarak güzel yakıtıda fena değil performansıda iyi, en azından sıfır araç bakımını yap sorunsuz 5 yıl gider eğer çok şanssız değilseniz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine ek olarak tiggo 7 de olabilir, full bir araç yakıtı ortalama 7.5-8.5 istanbulda, sıfır imkanı var ise her zaman bence öncelikli olmalı

Yada Alfa romeo tonale vs bakın

F10 , 525d xdrive
x3
F30 320D
A4 - A5
f10 525 xdrivelar sorunlu diye biliyorum ama yanlış mıyım?
bmw 5 serisi araçlara bakabilirsiinz
yine de bir bakıyorum şimdi
O paraya alacağın premium markalar seni masrafa sokacak belirli zmanlarda, yanlış anlamayında kredi de çekeceksiniz sonuçta araç bir ihtiyaç sizin işinizi görüp masraf çıkarmayacak araç en iyisidir. Size tavsiyem nissan qasqai sıfırı 1.999.999 diyorlar ama bayilerde daha uyguna var konfor kalite olarak güzel yakıtıda fena değil performansıda iyi, en azından sıfır araç bakımını yap sorunsuz 5 yıl gider eğer çok şanssız değilseniz :D

Yine ek olarak tiggo 7 de olabilir, full bir araç yakıtı ortalama 7.5-8.5 istanbulda, sıfır imkanı var ise her zaman bence öncelikli olmalı

Yada Alfa romeo tonale vs bakın
hocam şöyle, alfa romeo parça sıkıntısı olabilir servisi vs. diye babam istememişti cheryleri de beğenmiyoruz ikimiz de. genel olarak suv değil de daha çok hatchback ve sedan bakıyoruz gibi diyelim
Ek olarak: F10 1.6 benzinli alınır mı motoru hakkında problem çıkarıyor mu?

İsteğinize göre superb alır geçerdim ama mantıklı olarak megane 4 tercih edilebilir

f10 525 xdrivelar sorunlu diye biliyorum ama yanlış mıyım?

yine de bir bakıyorum şimdi

hocam şöyle, alfa romeo parça sıkıntısı olabilir servisi vs. diye babam istememişti cheryleri de beğenmiyoruz ikimiz de. genel olarak suv değil de daha çok hatchback ve sedan bakıyoruz gibi diyelim
Ek olarak: F10 1.6 benzinli alınır mı motoru hakkında problem çıkarıyor mu?
Bizde Astra var 2024 ultimate paket araba güzel ama ben çok anlamam motorundan falan siz yinede araştırmanızı yapın

superb mantıklı geldi bakınca. sizce passat mı superb mi?

hocam yeni psa grubu motorunda problem olabiliyor ama yine de teşekkür ederim
Aynı araba aslında ama ben superb tercih ederdim . Passat kişisel sevmiyorum pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri