🔥İndirim Razer pembe barracuda quartz 2000 TL

Fiyatından bağımsız alabileceğiniz en kötü kulaklık falan. Zamanında kullanmıştım ne mikrofon açısından iyi ne ses açısından. Bağlantısı da sürekli kopuyordu.

alt modeli olan barracuda x kullaniyorum cok memnunum mukemmel bir kulaklik bu daha da iyidir ama mikrofon cikmiyor dahili mikrofonu var o konuda tatmin etmez

50mm sürücüsü var bu fiyata bu kulaklığı bulamazsin

3300 e almıştım vatandan….. iki ay oldu mikrofonu kötü onun dışında çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sesiniz boğuk gidiyor mikrofon dışarıda olmadığı için sanırsam arada ses kesik gidiyor, ses kalitesi çok iyi 2 ayda birkaç defa o da maks 1 2 sn lik kopma yaptı onun dışında bağlantısı da güzel

3300 e almıştım vatandan….. iki ay oldu mikrofonu kötü onun dışında çok iyi

sesiniz boğuk gidiyor mikrofon dışarıda olmadığı için sanırsam arada ses kesik gidiyor, ses kalitesi çok iyi 2 ayda birkaç defa o da maks 1 2 sn lik kopma yaptı onun dışında bağlantısı da güzel
hocam ses gecikmesi nasil, kablolu olarak kullaniliyor mu gecikmenin onune gecmek icin, son olarak sarj olurken kablolu kullanim var mi

hocam ses gecikmesi nasil, kablolu olarak kullaniliyor mu gecikmenin onune gecmek icin, son olarak sarj olurken kablolu kullanim var mi
ses gecikmesi yok hocam sarj olurken kullaniliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
tesekkur ederim, son olarak mikrofonunun kotu oldugu soylenmis bu kulakligi kullanirken discord uzerinden laptobun mikrofonunu kullanabilir miyim kulakligin mikrofonunu devre disi birakarak?

tesekkur ederim, son olarak mikrofonunun kotu oldugu soylenmis bu kulakligi kullanirken discord uzerinden laptobun mikrofonunu kullanabilir miyim kulakligin mikrofonunu devre disi birakarak?
discord ayarlarindan laptop mikrofonunu secerseniz olabilir hocam

• Beğen
gecikme yok hocam hep kablosuz kullandım ama bana söylenene göre kablosuz bağlantı usb sini kulaklığa yakın tutmak lazımmış benim hep yakındı

kablolu olarak da kullanılıyor iki türlü de gecikme yaşamadım, bir süre bu kulaklığı hp victus 16 laptopumla kullandım, iki mikrofonu da kıyasladım ses kesilmesi olayını dahil etmezsek çok bir fark yok aralarında ama ben oyunlarda kulaklığın mici sesli sohbetlerde laptopun mici kullanıyordum, tercih meselesi, laptopunki belki daha iyi sayılabilir mikrofon olarak

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,495
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram
Geri