🔥İndirim 🔥MONTECH King 95 PRO PC Oyun Kasası Beyaz (7.199TL)🔥

berattrn1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
63
https://amzn.eu/d/irNTm61

7.199TL

MONTECH King 95 PRO Çift Odacıklı ATX Orta Kule PC Oyun Kasası, Yüksek Hava Akışı, Aletsiz Paneller, Sağlam Kavisli Temperli Cam Ön, Altı ARGB PWM Fan Fan Hub, King 95 PRO Beyaz ABD
1764490067931.webp

valla hocam sizin kasaya bakarken bunu gördüm. bugüne kadar nasıl fark etmemişim diye şaşırdım. belki de yeni gelmiştir. kasanın sağı solu yer değiştirilebiliyor

1764491007575.webp

msi bu kasaların getir götürünü yapar anca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam sizin kasaya bakarken bunu gördüm. bugüne kadar nasıl fark etmemişim diye şaşırdım. belki de yeni gelmiştir. kasanın sağı solu yer değiştirilebiliyor

Alıntıyı görüntüle

alt üst yer değişiyor geçen paylaşmıştım

Amazondan aldım bunun beyazını. Kullanış ürün gönderdi. Vidalar yok çizikler vs pişman oldum
Ben siyahını aldım çizik vs yoktu sıfırdı. Ama hangisi daha iyi bilemedim. 40 dolar da steam bakiyesi için başvurdum kasa 3300 e gelmiş oluyor öyle.

Alıntıyı görüntüle

Alttaki şerit led tasarımı bendeki phanteks gibi. Çok hoş bir görüntüsü oluyor.Gerçekten güzel kasaymış kardeşim.

Ben siyahını aldım çizik vs yoktu sıfırdı. Ama hangisi daha iyi bilemedim. 40 dolar da steam bakiyesi için başvurdum kasa 3300 e gelmiş oluyor öyle.
Bence hiçbiri lian li vision compact kadar güzel değil. Tek sıkıntı fan muabbeti bulursam direk lian li alacağım

bu kasanın ön tarafı hem cam hemde mesh olması için 1 kapak daha çıkıyor kutudan
Ek olarak, zemindeki fanları sökünce 3 hdd daha takmak için aparat çıkıyor. Oldukça modüler bir kasa, bu arada fanları da sessiz. Ben de 4 hdd olduğu için bir çok akvaryum kasa uymuyordu çünkü %90'ı 2 hdd montajına göre yapılmış. Ben 4 hdd montajı için alttaki fanları da sökmedim, dik fanların arkasında ki ssd'ler için bırakmış metal aparata 2 hdd'yi montajladım, biraz yalap şalap oldu ama alttaki fanları söküp kasanın ısısına etkim olmaması daha önemli.

Alıntıyı görüntüle

Bu kasayı bayadir takip ediyorum alicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,399
Üyeler
186,480
Son üye
drago2game
Geri