❌İndirim Bitti! XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 32.599,00TL (UZUN SÜRELİ TAKSİT VAR)

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,647

Satıcı DEY ELEKTRONİK

1764496578877.webp

Benim karta 6 ya bölüyor da. Bendeki ekran kartının üzerine verdiğim para değer mi onu düşünüyorum. Sonuçta pek bir farklılık yok. Dlss elde etmiyorsun, mfg elde etmiyorsun. Rt performansı çok stabil değil amd lerde. Bana bu karttan sonra nvidiaya geçmek daha mantıklı geliyor. Sen ne düşünüyorsun kanka? Bir de bir süredir bu fiyatta amazonda.

Pny 5070 27k ya aldım incehesaptan iade edip bunu alsam mı diye kararsızım.
Marka takıntım yok ama amd yazılımsal olarak gerisinde bu düşündürüyor.

Benim karta 6 ya bölüyor da. Bendeki ekran kartının üzerine verdiğim para değer mi onu düşünüyorum. Sonuçta pek bir farklılık yok. Dlss elde etmiyorsun, mfg elde etmiyorsun. Rt performansı çok stabil değil amd lerde. Bana bu karttan sonra nvidiaya geçmek daha mantıklı geliyor. Sen ne düşünüyorsun kanka? Bir de bir süredir bu fiyatta amazonda.
senin uzun yıllar daha geçmen gereken bir kart yok ve eski amd kartları ile yeni amd kartlarını bir tutma.

kanka zaten kriz girdi giricek al sonra satarsın ama nvdia istiyorsan 5070ti bakacan oda astronomik şişik fiyat sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunu paylaşmıştım sorun değil de fena iyi soğutması vardı merc gibi agresif fan profiline sahip değil bu yüzden sessiz.
paylaştıysan görmemişim kanka arada kaynıyor çok hızlı

Son düzenleme:
Şu şekil bir güzellik. :shy:

Pny 5070 27k ya aldım incehesaptan iade edip bunu alsam mı diye kararsızım.
Marka takıntım yok ama amd yazılımsal olarak gerisinde bu düşündürüyor.
gerek yok 27 ye 5070 çok efsane fırsat lansman fiyatı 25 di kaç ay önce sen düşün lansmana çok yakın fiyata aldın

AMD uzun dönemde üzebilir; bunu bilerek alın. Oyunlara driver desteği daha geç geliyor, bu driver olayını bir türlü çözemediler. Ayrıca driver desteği Nvidia kadar uzun sürmeyebiliyor. Daha birkaç hafta önce RX 6000 serisinin fişini çekmeye çalıştılar; çok büyük tepki alınca geri adım attılar, orası ayrı.

Aynı kartı 30999 TL'ye paylaştık diye hatırlıyorum yine taksitlerle.

Geri