T300 Rs G29 vitesi takılır mı?

Hayır PXN VD4 diyorum :D 20K altı başka bir Direct Drive set varsa buyur sen öner kardeşim. PXN babamın oğlu değil boşuna önermiyorum insanlara. 15K'ya DD set kullanmak varken dişli G29 almak eşeklikten başka bir şey değil kimse kusura bakmasın.
Bunların vitesleri ayrı mı

Gerçek hayatta sürebileceğimiz manuel vitesli kaç tane araç kaldı ben artık görmüyorum :) O yüzden H vites bence hevesten öteye geçmiyor yarış için de çok anlamsız. Direksiyon arkasındaki kulakçıklarla daha hızlı vites değiştiriliyor.

Sokaktaki araçların direksiyonlarının vereceği torklar genelde 3.5-4 nm arasında oluyor. Bu GT3-GT4 gibi araçlarda 9-12 nm arasında oluyor. Yani o araçlardaki tam hissi almak için 6nm tork da tam yetmiyor. Ben almışken biraz daha güçlüsünü alayım diye ve uygun bir fiyata geldiği için VD6 aldım. Ama VD4'de giriş seviyesi için yeterli olacaktır.
evdeki araba manuel fiesta mecbur sürecem

Hayır o nereden çıktı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direct Drive setlerin hiçbirinde vites bundle içinde olmuyor hepsinde ayrı satılıyor. Vitesi direkt base e takmanıza gerek yok USB üzerinden PC'ye bağlayıp da kullanabilirsiniz. Marka fark etmez.
arkadaş sanki kötü bir ürünmüş gibi bir tepki vermişte merak ettim

arkadaş sanki kötü bir ürünmüş gibi bir tepki vermişte merak ettim
Hocam o arkadaş boş yapmış. İnsanlar 20K bütçe altına dişli veya kayışlı set almasın diye her gördüğüm yerde V10 Pro öneriyorum ona laf sokmuş aklınca.

Hocam o arkadaş boş yapmış. İnsanlar 20K bütçe altına dişli veya kayışlı set almasın diye her gördüğüm yerde V10 Pro öneriyorum ona laf sokmuş aklınca.
valla hocam ben 6-9 ay önce 16 bin tl'ye 2.el t300rs gt aldım şuan memnunum ama gıcırtı vs başladı keşke daha önceden bilseymişim

valla hocam ben 6-9 ay önce 16 bin tl'ye 2.el t300rs gt aldım şuan memnunum ama gıcırtı vs başladı keşke daha önceden bilseymişim
Başlar hocam kayışlı ve dişli set mekanik olduğu için eninde sonunda sürtünmeden dolayı ses de başlar FFB kaybı da başlar. İnsanlara laf anlatamıyorum burda gelip dalga geçiyorlar :D

Başlar hocam kayışlı ve dişli set mekanik olduğu için eninde sonunda sürtünmeden dolayı ses de başlar FFB kaybı da başlar. İnsanlara laf anlatamıyorum burda gelip dalga geçiyorlar :D
direct drive olanlar nasıl çalışıyor hocam

direct drive olanlar nasıl çalışıyor hocam
Fırçasız Servo motor ile çalışıyorlar hocam. Tam Türkçesi Doğrudan Tahrikli motordur. Doğrudan tahrikli motor da yükün dişli kutusu gibi mekanik iletim elemanları olmadan doğrudan motora bağlandığı motor çeşitidir. Rulman ve Mıknatıslar yardımı ile güç aktarır genelde. Sürtünme kaynaklı bir deformasyon olmaz ve bakım gerektirmez.

Son düzenleme:
Geri