canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Ben de aynı şekilde ktc de ölü piksel çıkınca iade edip bunu sipariş ettim amazonda 10599 TL 6 taksit aldım umarım sorunsuz gelirArkadaşlar selamlar, AOC Q27G4ZR 27 modelini aldım şimdi geldi, ışık süzmesi çok az asla rahatsız etmiyo, ölü pixelde yok. Ayarlardan volume kısmını 100 çektiğinizde de gayet yeterli bi sesi var. Bu modelle AOC arasında kalmıştım, tercihimi AOC dan yaptım. her şey okey duruyo.
Dipnot: Normalde MSI kullanıyodum ve kendi içindeki ayar arayüzü çok tatlıydı. Bu monitördeki tuş hissiyatı ve ayar menüsünü çok sevemedim. Özellikle renk ayarı yapmayı planlıyosanız türkçeye çevirmemenizi öneririm.
![]()
AOC Q27G4ZR 27" 240Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G4ZR 27" 240Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G4ZR ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam gayet ideal zaten belli bir süre kullanımdan sonra azalma ihtimali de var Hayırlı olsunGözle bakıldığında çok daha az ışık süzmesi bu arada
Nasıl yani sistemi kapatınca monitör ekrana görüntü vermeye devam mı ediyor ?KONUDAKİ Monitörü kullanıyorum 4 gündür ölü piksel yok biraz ışık sızması var.Bunları es geçtim asıl mesele monitör ekranı kapatma moduna geçince ekran tam kapanmıyor açık kalıyor ama ekran siyah bişekilde.Bu sorunun çözümünü bilen varsa söylermi ?
sistemi kapatmıyorum.Ekran zaman aşımı var.Zaman aşımı geldiğinde ekran normalde full kapanması lazım fareyi oynatıncada pc açılıyor.Ama sorun ekran kapanmıyor siyah ekranda açık kalıyor.Fulll kesmiyor yani gücünüNasıl yani sistemi kapatınca monitör ekrana görüntü vermeye devam mı ediyor ?
teşekkür ederim hocamHocam gayet ideal zaten belli bir süre kullanımdan sonra azalma ihtimali de var Hayırlı olsun
Hocam ışık sızması tamamen şans işi miydi birine denk gelen diğerine gelmeyebiliyor mu?Malesef ilkinde olmayan ışık sızması bunda var. Olmayandan kastım 2 kat nerdeyse.
İlginç, başka bir display porta takıp denediniz mi ?sistemi kapatmıyorum.Ekran zaman aşımı var.Zaman aşımı geldiğinde ekran normalde full kapanması lazım fareyi oynatıncada pc açılıyor.Ama sorun ekran kapanmıyor siyah ekranda açık kalıyor.Fulll kesmiyor yani gücünü
Bu fiyata ne zaman düştü?@Tayfunns Vatan indirimlerinde 27K'ya 9070 XT aldım sırf onun için 10K'ya da monitörümü sattım işte Alienware 360 Hz 1080p'yi şuan 2K olması ekran kartını rahatlatı ama bu sefer de monitör arayışına düştüm valla![]()
İncehesap mi?Pulse düştü ama 3 taksit tabi