150k Bütçe İle Sistem Dizmek

Hocam 20600tl ye aldım işlemciyi şuan anakart olarak asus rog strix x870e-e düşünüyorum fakat şöyle bir süre sistemi 4060ti gpum ile kullanıcam 5000 super serisi çıkınca duruma göre değiştiricem, anakart olarak ne önerirsiniz rog x870e-e iyi midir?
Abartı olur eğer profesyonel kullanıcı değilsen orta/yüksek bir b850 yeterli hatta önerimi de yapayım ;

Astsubay 65k para almıyor mu burası daha ilginç

illa x870 istiyorum diyorsan
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html (arada fiyat farkı çok yok b850 modelinin fiyatını uçurmuşlar direkt çök istersen.)
X870 kısmında e serileri daha iyi diye okumuştum ama çok fark var mı aralarında? Almışken iyisini almak istiyorum, msi gibi markalarında çok sorunlu olduğunu gördüm çok şikayet eden oluyordu o yüzden direkt asusun roglarına baktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Astsubay 65k para almıyor mu burası daha ilginç
Görev yerine göre değişiyor.

Bir ana karta 27k vermek saçma olur ama evet alınır :D
Hocam işlemciyi anakartı rami aldım kasa olarak lian li o11d evo rgb düşünüyorum ama psu da karar veremedim bir çok kişi nzxt c serisi öneriyor ama youtube da coil whine ya da farklı sürtme sesi geliyor fandan karar veremedim siz ne önerirsiniz?

Yılbaşından sonra da parça fiyatları epey artacak deniyor şuan gaming gen de tuf 5070ti 55k gibi bir fiyata alınabiliyor sizce almalı mıyım?

ben dün bu psuyu aldım, bi 800TL zam gelmiş, ben bilerek 850 yerine 1000W aldım sana da 850W yeterli olabilir bilenlere sormalı

ekran kartı olarak 5070Ti 'a alternatif 9070 XT aldım, RT dışında iyi bir muadili gibi, ben hepsiburada satıcılı olarak 30kdan almıştım

ben dün bu psuyu aldım, bi 800TL zam gelmiş, ben bilerek 850 yerine 1000W aldım sana da 850W yeterli olabilir bilenlere sormalı

ekran kartı olarak 5070Ti 'a alternatif 9070 XT aldım, RT dışında iyi bir muadili gibi, ben hepsiburada satıcılı olarak 30kdan almıştım
Kanka sağolasın amd düşünmüyorum.

Hocam işlemciyi anakartı rami aldım kasa olarak lian li o11d evo rgb düşünüyorum ama psu da karar veremedim bir çok kişi nzxt c serisi öneriyor ama youtube da coil whine ya da farklı sürtme sesi geliyor fandan karar veremedim siz ne önerirsiniz?

Yılbaşından sonra da parça fiyatları epey artacak deniyor şuan gaming gen de tuf 5070ti 55k gibi bir fiyata alınabiliyor sizce almalı mıyım?
Gidip 5070 ti 55k verme , 5080 kovala o fiyata , alacağın kasa iyi , nzxt c serisinin 2 modeli bulunuyor pa2-g2bb ve pa-2g1bb diye 2 olan modelini atıyorum onu alabilirsin sorunsuz o.

nzxt fiyatı bir tık uçmuş , sanırım BFG gold ile aralarında kayda değer bir fark yoktu ama emin olmadığım için. @yusuf7878

Gidip 5070 ti 55k verme , 5080 kovala o fiyata , alacağın kasa iyi , nzxt c serisinin 2 modeli bulunuyor pa2-g2bb ve pa-2g1bb diye 2 olan modelini atıyorum onu alabilirsin sorunsuz o.

nzxt fiyatı bir tık uçmuş , sanırım BFG gold ile aralarında kayda değer bir fark yoktu ama emin olmadığım için. @yusuf7878
VİTA GM'ye bakılabilir. En azından detaylı testleri mevcut onun. Bu arada Bitfenix Pa1g2bb ile aynı platformu kullanıyor. 2. modelle aynı değil.

Şuan kasa ve psu için gaming gecelerini kovalıyorum hatta güzel bir fiyata 5080 falan düşürebilirsem çok güzel olur.

Aklıma takılan tek şey 9800x3d ile elimdeki 4060ti beni ne kadar idare eder. Vatandan 18k ya ram aldım ertesi gün 30k oldu o yüzden bir an önce ekran kartı almak istiyorum ama kararsız kaldım.

Şuan kasa ve psu için gaming gecelerini kovalıyorum hatta güzel bir fiyata 5080 falan düşürebilirsem çok güzel olur.

Aklıma takılan tek şey 9800x3d ile elimdeki 4060ti beni ne kadar idare eder. Vatandan 18k ya ram aldım ertesi gün 30k oldu o yüzden bir an önce ekran kartı almak istiyorum ama kararsız kaldım.
4060 ti 16gb ise daha uzun süre götürür :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri