MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Bütçe
- 111
Küresel olarak yapay zekadan dolayı bir artış var ama bizim ülkemizde daha çok artmasının sebebi HOROZCU ÇOCUKLUĞUAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle10 GÜN İÇİNDE OLUŞAN FİYAT DALGALANMASI Arkadaşlar bunun sonu nereye gidecek bilmiyorum sizce
Evet bu yapay zeka muhabbetinden dolayı küresel piyasada dalgalanma arttı diye biliyorum konuya tam hakim olamasamdaKüresel olarak yapay zekadan dolayı bir artış var ama bizim ülkemizde daha çok artmasının sebebi HOROZCU ÇOCUKLUĞU
Nerede satılıyorÇok daha iyileri çok daha ucuza satılıyor şuan. Fiyatlar arttı da bu kadar artmadı![]()
Şu an 16-18 bin arası 32 gb ramler var. Ama bazı yerlerde ya stok yok yada fahiş fiyatlar var.Evet bu yapay zeka muhabbetinden dolayı küresel piyasada dalgalanma arttı diye biliyorum konuya tam hakim olamasamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerede satılıyor
Dönmesi imkansız bir yol olduğunu düşünmüyorum bence düzeltilebilir nasıl olduğunu bilmiyorum ama umudumu kesmedimRam fiyatlarının önüne geçilemez bu saatten sonra fakat gösterilen fiyatlar şu anda çok mantıklı değil daha ucuza daha uygun ramler mevcut
Duzeltilemez kisa sürede. Su anda bireysel tüketici için ram uretilmiyor. Bireyseller de cok umrunda değil. Parayı büyük vuruyorlar kurumsallarDönmesi imkansız bir yol olduğunu düşünmüyorum bence düzeltilebilir nasıl olduğunu bilmiyorum ama umudumu kesmedim
Bu RAMleri zamanında 5000 TL’ye almıştım şu anda %920 kardayım
şuana kadar gördüğüm en güzel küfür sansürü hocam helal olsunKüresel olarak yapay zekadan dolayı bir artış var ama bizim ülkemizde daha çok artmasının sebebi HOROZCU ÇOCUKLUĞU
Evet hocam katılıyorumKüresel olarak yapay zekadan dolayı bir artış var ama bizim ülkemizde daha çok artmasının sebebi HOROZCU ÇOCUKLUĞU
Evet bir anda bütün denge altüst oldu şu anda yakın çevremde bile bilgisayar toplamak isteyenler bunu yapamıyorlar çünkü RAM fiyatlarındaki artış o kadar hızlı şekilde devam ediyor ki ne yapacağımızı şaşırdıkMilyarlarca insandan 3-5 tane kıytırık yapay zeka şirketi daha önemli tabii yersen. Hükümetler acilen ceza vermeli. Bu ram olayı balondur elbet patlayacak. Bir laf bunu asla unutmayın. Herkes koşuyorsa sen dur otur.
Evet bu haberi bir yerde de okumuştum bireyselleri kimse umursamıyor benceDuzeltilemez kisa sürede. Su anda bireysel tüketici için ram uretilmiyor. Bireyseller de cok umrunda değil. Parayı büyük vuruyorlar kurumsallar
20899 suan sizin ramlerDönmesi imkansız bir yol olduğunu düşünmüyorum bence düzeltilebilir nasıl olduğunu bilmiyorum ama umudumu kesmedim
Bu RAMleri zamanında 5000 TL’ye almıştım şu anda %920 kardayım
Ben aldığım istediği fiyatı baz alarak örnekleme yaptım20899 suan sizin ramler