🔥İndirim Kioxia Exceria Heatsink 2TB 2GB Dramli 6.599TL SSD

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
kioxia 1tb exceria pro var. Sizce bunu alsam iyi olur mu. Bunun okumaz yazması bendekinden düşük çok bir fark olur mu

aslında indirim değilde yakın zamanda bu fiyatlara bulunur mu o da meçhul.

Dramli olması çok önemli. Eğer 1TB alacaksını dramli başka markalara bakın
Yanlış anlaşıldı ben tam doğru yazmamışım. Bende mevcut exceria pro var 7300-6400 luk şuan kasada takılı. Bu 2 TB olanı alsam çok mu düşük kalır.

4 gün önce 5400'dü bu.

4tb olanını aldım heatsink'siz boşta 46 derece

1764886257057.webp

Yanlış anlaşıldı ben tam doğru yazmamışım. Bende mevcut exceria pro var 7300-6400 luk şuan kasada takılı. Bu 2 TB olanı alsam çok mu düşük kalır.
hissetmezsin, hatta yüksek boyutlu transferlerde yaval dediği ilan daha hızlı çalışır AMA bunun dramli olduğundan şüpheliyim. Yarın tam olarak bilgi vereceğim...

4 gün önce 5400'dü bu.
1 ay kadar önce de vatan 4500 civarında sattı maalesef günden güne artıyor ve artacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hissetmezsin, hatta yüksek boyutlu transferlerde yaval dediği ilan daha hızlı çalışır AMA bunun dramli olduğundan şüpheliyim. Yarın tam olarak bilgi vereceğim...
Dramli

O zaman almiyom belki son 1 kere daha o fiyata düşer yılbaşı indirimi felan
Forumda bazı arkadaşlar vatan 4500 e sattığı sıralarda almıştı msi anakartlarda sorun yaşamıştı sonra ne yaptılar bilmiyorum bir araştırın bence

1 ay kadar önce de vatan 4500 civarında sattı maalesef günden güne artıyor ve artacak

Dramli

Forumda bazı arkadaşlar vatan 4500 e sattığı sıralarda almıştı msi anakartlarda sorun yaşamıştı sonra ne yaptılar bilmiyorum bir araştırın bence
ben de aldım imzamdaki anakartla kullanıyorum

Geri