Nesi olmadi tam anlatırsan yardımcı olayımAlıntıyı görüntüleSapphire nitro 9070xt model aldım ama RGB bağlantısı bir türlü olmadı yardımcı olabilcek var mı
Bir üçü tek ekran kartı rgb takılıyor diğer 3 nereye takılıyor
geçen bende arkadaşa topladım kasa onda da çalışmadı stok rainbowda devam etti kontrolcüsüne falan da taktım ama olmadı yazılımı falan var sanırımAlıntıyı görüntüleSapphire nitro 9070xt model aldım ama RGB bağlantısı bir türlü olmadı yardımcı olabilcek var mı
diğer ucu da anakartın argb girişine veya çoklayıcın varsa kasada oradaki argb girişe takacaksın.Bir üçü tek ekran kartı rgb takılıyor diğer 3 nereye takılıyor
sapphire trixx yazılımını indireceksiniz oradan sync ayarını açınca anakartla senkronize çalışıyorgeçen bende arkadaşa topladım kasa onda da çalışmadı stok rainbowda devam etti kontrolcüsüne falan da taktım ama olmadı yazılımı falan var sanırım
Argb hub varsa onada takabilirsin kasandaBir üçü tek ekran kartı rgb takılıyor diğer 3 nereye takılıyor
Ekran kartının rgb kablosunu bagladiktan sonra Sapphire Trixx Software yazılımını indireceksin. Programin menüsünde (nitro glow)değişik rgb stilleri var ancak "External Source"secenegini seçersen anakart ile uyumlu çalışır. Programi silsen bile artık hafizada kalırgeçen bende arkadaşa topladım kasa onda da çalışmadı stok rainbowda devam etti kontrolcüsüne falan da taktım ama olmadı yazılımı falan var sanırım