Arkadaşlar bi sistem topladım parça parça, kendim montajını yapıcam inşallah kazasız belasız (Ardahan'da yaşıyorum o nedenle teknik yardım alma imkanım yok keşke olsa) Sistem şu şekilde;
-Montech King 95 pro 6ARGB Fan
-Msi x870E Tomahawk
-7800 x3D
-Saphire Nitro+9070xt
-Lexar Ares 16x2 6000 cl30
-Kioxia exceria pro 2tb
-Corsair RM850X atx 3.1 gen5
** Msi coreliquid a13 360 mm sıvı soğutucu
Şimdi arkadaşlar konuyu açmadan önce elbetteki kendim bir sürü montaj kablolama videosu izledim ancak yine de sıvı soğutucu konusunda çok endişeliyim yanlış bir şey yapmaktan. radyatör yönü boruların yönü her şey tamam ama kablolama konusu benim için hala soru işareti çünkü kasada bulunan hub a mı takacaz anakartta nereye takacaz napacaz bilemiyorum. Lütfen fotoğraflara da bakıp yardımcı olabilir misiniz? Anakartın da görsellerini ekleyebilirim oraya takılacak uçlar için eğer isterseniz
-Montech King 95 pro 6ARGB Fan
-Msi x870E Tomahawk
-7800 x3D
-Saphire Nitro+9070xt
-Lexar Ares 16x2 6000 cl30
-Kioxia exceria pro 2tb
-Corsair RM850X atx 3.1 gen5
** Msi coreliquid a13 360 mm sıvı soğutucu
Şimdi arkadaşlar konuyu açmadan önce elbetteki kendim bir sürü montaj kablolama videosu izledim ancak yine de sıvı soğutucu konusunda çok endişeliyim yanlış bir şey yapmaktan. radyatör yönü boruların yönü her şey tamam ama kablolama konusu benim için hala soru işareti çünkü kasada bulunan hub a mı takacaz anakartta nereye takacaz napacaz bilemiyorum. Lütfen fotoğraflara da bakıp yardımcı olabilir misiniz? Anakartın da görsellerini ekleyebilirim oraya takılacak uçlar için eğer isterseniz