🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

keşke ramleri de ekran kartı gibi farklı nesillerden takabilsek. teknolojik atık da baya azalırdı oluru yok muymuş bunun ya. en azından ddr4ü takayım
combo anakartlar var intel soketlerde asrock yeni bir tane çıkartıyor ama endüstri odaklı diyorlar oyun piyasasına ne kadar girer bilemiyorum
ZTT nin videosu
videocardz makale

Dostum dikaktli okursan zaten olayın global çapta olduğundan bahsediyorum, hangi ram üreticisi 3. dünya ülkesinde fiyat manipülasyonu yapmaya kalkar?
Madem ai şirketleri stok kalmayana kadar alıyor bu ramleri, enayi mi bu firmalar da üretimi arttırmak yerine gidip kullanıcııya pahalı ram satıyor?
bence izlemelisin bilgi açısından çünkü aşırı yanlış düşüyorsun... Yıllardır Ram /Nand üreten firmalar tekel gibi azdı. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Güzel bir istatislik çıkarmış videoda. Dünya'da Ram'i yöneten 3 firma olursa durum böyle olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

combo anakartlar var intel soketlerde asrock yeni bir tane çıkartıyor ama endüstri odaklı diyorlar oyun piyasasına ne kadar girer bilemiyorum
ZTT nin videosu
videocardz makale
Bu yeni değil ddr2 ve dd3 'de de aynısını yaptı Asrock tutmuyor bu yöntem.

Sitede dün de son 2 stok diyordu , şimdi de. Hiç kimse almamış mı yoksa insan psikolojisine mi oynuyor? Ihtiyacım var ama böyle de olunca alasım gelmiyor.

Dostum dikaktli okursan zaten olayın global çapta olduğundan bahsediyorum, hangi ram üreticisi 3. dünya ülkesinde fiyat manipülasyonu yapmaya kalkar?
Madem ai şirketleri stok kalmayana kadar alıyor bu ramleri, enayi mi bu firmalar da üretimi arttırmak yerine gidip kullanıcııya pahalı ram satıyor?
"3-5 aya fiyatlar normal seyrine döner, alım yapmayın. Üreticisi de influncerı da bir olmuş yok TRT vergisi, yok ram fiyatları uçuyor diye yaygara yapıyor aylardır. Tek bir amaç var, korkak tüketiciye satış yapmak. Almayın kardeşim, satamazlarsa fabrikada kalan ramlere krem peynir sürüp yiyecek halleri yok, SEVE SEVE olması gereken fiyattan satacaklar. 5060 lı sistemleri 30-35 binden itelemeye çalışıp fırsat diyen influncerları takmayın, gerisi çorap söküğü."

şu yazı içerisinde bana ram fiyatlarının gerçekten artmasına neden olan yapay zeka üreticilerinin talepleriyle alakalı bir yer göstersene ? Ben yazdıktan sonra araştırıp gerçek sebebi anlamışsın bu bana yeter. Bir daha konunun kaynagını bılmeden saçma sapan yorum yapmazsın umarım

Hayattaki tüm şansımı burada kullandım sanırım yazın.

1765117614928.webp

Hayattaki tüm şansımı burada kullandım sanırım yazın.

Alıntıyı görüntüle
çok güzeller be :)

Sitede dün de son 2 stok diyordu , şimdi de. Hiç kimse almamış mı yoksa insan psikolojisine mi oynuyor? Ihtiyacım var ama böyle de olunca alasım gelmiyor.
Dün RGB Expolar vardı onlardan alan oldu 1'e düştü hocam insanlar biraz çekimser piyasadan dolayı

2 Tane corsair rami 7000 almıştım çok kazık
2 Corsair ram'in fiyatı şuan uçtu gitti hocam

Ben de nisanda 2*16lık ramleri ızyco ile 2500e mal etmiştim.
İki tane ryzen 7500f sistem var. Kardeş kardeş 16 gb paylaşırdım. Belli bir süre böyle gider yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: kare
"3-5 aya fiyatlar normal seyrine döner, alım yapmayın. Üreticisi de influncerı da bir olmuş yok TRT vergisi, yok ram fiyatları uçuyor diye yaygara yapıyor aylardır. Tek bir amaç var, korkak tüketiciye satış yapmak. Almayın kardeşim, satamazlarsa fabrikada kalan ramlere krem peynir sürüp yiyecek halleri yok, SEVE SEVE olması gereken fiyattan satacaklar. 5060 lı sistemleri 30-35 binden itelemeye çalışıp fırsat diyen influncerları takmayın, gerisi çorap söküğü."

şu yazı içerisinde bana ram fiyatlarının gerçekten artmasına neden olan yapay zeka üreticilerinin talepleriyle alakalı bir yer göstersene ? Ben yazdıktan sonra araştırıp gerçek sebebi anlamışsın bu bana yeter. Bir daha konunun kaynagını bılmeden saçma sapan yorum yapmazsın umarım

Sadece cümle içerisinde TRT vergisini geçirdim diye mi yapılan manipülasyonun sadece bizde olduğunu iddia ettğimi düşündün?
Evine çorap alamayan gariban hindular bile bağıra çağıra Ram ve SSD alın, fiyatlar artacak diye bağırıyor aylardır.
Sandığın gibi bugün öğrendiğim bilgiyle ahkam kesmiyorum dostum, mağaraya kapatmadık kendimizi daha çok şükür.

Bu dönemde ivedi gereksinimi olmayan ram almasın derim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri