Tekrardan bi hazır sistem istemiyorum ama elimdekileri geliştirmek içinde kafadan 15-20k arası gider diye düşünüyorum. Bu yukarıda attığım sistem benim için yeterli olmaz mıdır acaba ?hocam lütfen bütçenizi yazın ona göre öneri yapalım misal elinizdekini geliştirmek isterseniz ne kadar bütçe ayırırsınız veyahut yeni sistem almaya kalksanız ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. eğer sistem alacaksanız hazır sistem indirimlerini kollamanızı öneririm
ekran kartını daha güzel bişey alabilirseniz fazlasıyla yeterli olacaktırTekrardan bi hazır sistem istemiyorum ama elimdekileri geliştirmek içinde kafadan 15-20k arası gider diye düşünüyorum. Bu yukarıda attığım sistem benim için yeterli olmaz mıdır acaba ?
Hocam ekran kartını ben daha ucuza kaçmak istesem saçma mı olur şuanki kullandığım çok eski olmasına rağmen bence oldukça iş yapıyor ekran kartı önerebilir misiniz 5-6k bütçeye.ekran kartını daha güzel bişey alabilirseniz fazlasıyla yeterli olacaktır
hocam böyle bir imkanı olsa 3. nesilli sistemini buraya atıp tavsiye mi ister sizce direk alırbaba DDR 5 iBilgisayar önermiyorum ama bir kaç tavsiye vereceğim. İşlemcinizi kesinlikleAMD almanız gerekiyor. L3 önbellek ne kadar fazla olursa o kadar yüksek fps alırsınız. Sisteminiz DDR5 olsun ve en az 16 gb ram olsun tek kanal alın ileride güncellersiniz. RTX 5000 serisi sistem alırsanız fena olmaz. Soğutucu olarak hava soğutma yeterli. Bütçenizi belirtirseniz daha çok yardımcı olurlar.
kankam fazla paran yoksa öncellikle i5 i satıp İ7 alıyosun sonra ekran kartını da satıp rx560 alıyosun bu iş bu kadar. Ha dersen benim biraz daha falza bütçem var yardım edebilirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aktif bilgisayar özelliklerim bu şekilde Samsung Odyssey G3 24" 180 Hz 1 Ms Monitörüm var.
Sadece valorant ve lol oynuyorum. Valorant da 180 hzi karşılayabilecek bi sistem önerisi istiyorum sizlerden.
Şimdiden teşekkürler.
ama tabii ki sana önerim am4 söketli bir sisteme geçmek ilk dediğim sistemle birkaç ayar yapıp 180 fpsi zorlayabilirsin ama am4 sökete geçersen rahatlıkla 200fps ve üstü alıcaksınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aktif bilgisayar özelliklerim bu şekilde Samsung Odyssey G3 24" 180 Hz 1 Ms Monitörüm var.
Sadece valorant ve lol oynuyorum. Valorant da 180 hzi karşılayabilecek bi sistem önerisi istiyorum sizlerden.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam rx560'Da display port yok sanırım sonumuz am4 soketli bir sisteme geçiş yapmak.hocam böyle bir imkanı olsa 3. nesilli sistemini buraya atıp tavsiye mi ister sizce direk alırbaba DDR 5 i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kankam fazla paran yoksa öncellikle i5 i satıp İ7 alıyosun sonra ekran kartını da satıp rx560 alıyosun bu iş bu kadar. Ha dersen benim biraz daha falza bütçem var yardım edebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama tabii ki sana önerim am4 söketli bir sisteme geçmek ilk dediğim sistemle birkaç ayar yapıp 180 fpsi zorlayabilirsin ama am4 sökete geçersen rahatlıkla 200fps ve üstü alıcaksın
1660 super - 6600 xt bazen 1660 super fiyatına temiz 6700xt ler çıkabiliyorHocam rx560'Da display port yok sanırım sonumuz am4 soketli bir sisteme geçiş yapmak.
onun yerine gtx 950 de alabilirsin onda display port var ama sana bir tavsiyem daha tüm bütçeni apu sisteme de yatırabilirsin örnek olarak 3200G bir apu işlemci almak gibi vs geleceğe yatırım olurHocam rx560'Da display port yok sanırım sonumuz am4 soketli bir sisteme geçiş yapmak.