❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Dünden beri videodaki ayarları arıyorum bende, instagram gönderisine mesaj da attım ama görmüyolar

şuanda bütün Türkiye o videoyu bekliyor zaten bende yazmayı düşünüyordum ama yakında geleceğini umuyorum

Bir şey farkettim. @somoncum senin görüntü ayarlarını yaptığım zaman, bir şeyler izlerken FPS düşüyor gibi oluyor. Yani ayar yapmadan daha akıcı iken, ayar yaptiktan sonra fps düşüyor. Sanırım ghosting oluyor. Sen de bir dene istiyosan Netflixten hareketli bir şeyler aç, önce senin ayarlar açık bak sonra standart moda geçip bak.

Bir şey farkettim. @somoncum senin görüntü ayarlarını yaptığım zaman, bir şeyler izlerken FPS düşüyor gibi oluyor. Yani ayar yapmadan daha akıcı iken, ayar yaptiktan sonra fps düşüyor. Sanırım ghosting oluyor. Sen de bir dene istiyosan Netflixten hareketli bir şeyler aç, önce senin ayarlar açık bak sonra standart moda geçip bak.
MJC sanırım etkiliyor

Arkadaşlar siz nasıl kurulum yaptırdınız, dün ogle saatlerinde tv teslim aldım. Bu saat oldu hala kurulum icin kimseye ulaşamadım 😅 444 3 366 ya sürekli meşgul ya da baglanacakken direkt telefon kapanıyor. 02165929800 bu numara hep meşgul, başka iletisim numarası bilen var ise yazabilir mi? Yoksa kendim açacağım az kaldı 😅

Not: Sitesindeki yetkilisi servisleri aradım ancak merkezden kurulum talimatı gelmesi lazim diye gelmiyorlar
Geçen hafta perşembe günü kurulum için ulaşamadığı söylemiştim, sonunda aynı gün müşteri hizmetleri ulaştım ve kurulum kaydını yaptırdım.(Kurulum içinde SMS gelmişti) En geç bir sonra yani cuma günü gelmeden önce arayacaklarını söylediler ama gelen olmadı. Pazartesi bulunduğum ildeki servisleri aradım önce bizde kayıt yok dediler, müşteri hizmetlerine ulaştım kaydınız var dedi. Aynı gün servisi aradım çok yoğun olduklarını ve Salı günü için geleceklerini söylediler. Yine gelen olmadı, en son bugün tekrar aradım çok yoğun olduklarını vakit bulursalar önümüz hafta anca gelebileceklerini söylediler :D Az önce amazondan iade kaydınızı oluşturdum alıp kullanabilen arkadaşlara hayırlı olsun, ben yarı yoldan geri dönüyorum :hoba:

Geçen hafta perşembe günü kurulum için ulaşamadığı söylemiştim, sonunda aynı gün müşteri hizmetleri ulaştım ve kurulum kaydını yaptırdım.(Kurulum içinde SMS gelmişti) En geç bir sonra yani cuma günü gelmeden önce arayacaklarını söylediler ama gelen olmadı. Pazartesi bulunduğum ildeki servisleri aradım önce bizde kayıt yok dediler, müşteri hizmetlerine ulaştım kaydınız var dedi. Aynı gün servisi aradım çok yoğun olduklarını ve Salı günü için geleceklerini söylediler. Yine gelen olmadı, en son bugün tekrar aradım çok yoğun olduklarını vakit bulursalar önümüz hafta anca gelebileceklerini söylediler :D Az önce amazondan iade kaydınızı oluşturdum alıp kullanabilen arkadaşlara hayırlı olsun, ben yarı yoldan geri dönüyorum :hoba:
Bence yanlış yaparsınız, sonrasında bu fiyatlara bulma şansınız olmayacak...

TV dün kuruldu @Discrew in paylaştığı video ile denedim, epey bir ses geliyor. Aşağı linki koydum.
Sanırım buna da sünger konacak,
Başvuyu WhatsApp üzerinden mi yapıyoruz?
Paylaştığım videoyu, servise de gönderdim,
Kayıt açıldı...

Servis bizi unuttu galiba.
:uzgunpeepo:

Son düzenleme:
Bence yanlış yaparsınız, sonrasında bu fiyatlara bulma şansınız olmayacak...
Evet bu konuda haklısınız, bu fiyata bir daha bulamam ancak daha kurulumunu bile yapmıyorlar. Önümüz hafta gelecekleri bile kesin değil, işleri olmaz ise gelecek paşamlar. Müşteri hizmetleri de ilgilenmiyor, daha kurulumunu yapmadıkları TV de bir sorun olduğunda kimden destek alacağım, kiminle muhatap olacağım belli değil. Benim için başka fırsatlara artık :D

Son düzenleme:
Evet bu konuda haklısınız, bu fiyata bir daha bulamam ancak daha kurulumunu bile yapmıyorlar. Önümüz hafta gelecekleri bile kesin değil, işleri olmaz ise gelecek paşamlar. Müşteri hizmetleri de ilgilenmiyor, daha kurulumunu yapmadıkları TV de bir sorun olduğunda kimden destek alacağım, kiminle muhatap olacağım belli değil. Benim için başka fırsatlara artık :D
Servis işi bögesel, kimi yerde, kayıt yapıldıktan 10-15 dakika sonra gelen de var. Kimi de sizin servis gibi sinir edeni de var.

Neyse, keyif sizin, para sizin, hayırlısı olsun sizin için...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,485
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri