- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanınYukarıda linki atılan ürünü ekleyince oldu. Ben uygulamaya girip farklı bir satıcının aynı ürününü sepete eklemisim.
Teşekkürler, faydalandık.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanınYukarıda linki atılan ürünü ekleyince oldu. Ben uygulamaya girip farklı bir satıcının aynı ürününü sepete eklemisim.
Teşekkürler, faydalandık.
Alıntıyı görüntüle
Çok dostum. Yeni hesap aç mail ile biraz bekle hemen geliyor indirim.Bende 100 tl lik kuponu aldım aynı ürün vergi kargo vs. dahil 350 ye geliyor.
Hocam siz temudan almışsiniz pahalıya gelmiştir ayrıca normal bir şarj kablosu ile TV'ye bağlanmaz mı normaldeBen bunu aldım şuan yolda geliyor.
https://share.temu.com/cuwRd7xRhEB
Hangisini aldınız 5,6,8 in 1 falan var hangisi mantıklı hız farkı var mıBiraz bekleyince 1-2 saat sonra geldi indirim. Teşekkürler
![]()
Kalite düşmemesi için 4k 60hz. Kredim vardı uyguna geldi benim.Hocam siz temudan almışsiniz pahalıya gelmiştir ayrıca normal bir şarj kablosu ile TV'ye bağlanmaz mı normalde
ekleme yapayım 7in1 de 5 usba 2 usbc var 8in1 de 4usba 1 usbc 1 kart okuyucu 1sd card 1 audio girişi var.Hangisini aldınız 5,6,8 in 1 falan var hangisi mantıklı hız farkı var mı
tEŞEKKÜR EDERİM 2 TANE 7.İN 1 ALDIM Çok sağol brom2 TL fazla vererek USB hub alabilirsin
USB C Hub Adaptörü, Bilgisayar İçin SD Kart Okuyuculu Çoklu Port USB 3.0 Genişletilebilir Dock
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
telefonda otg desteği varsa alıyorsunHocam şu telefondan TV'ye görüntü aktarımı için birşeyler var mı acaba
Arkadaşlar 8in1 usb hub geldi. Beklediğimden iyi ve hızlı. MacBook Air m1 de usb 3.0 ile baya iyi çalıştı. Eskiden kullandığım bir tane cihaz vardı ama atada hata ve kopma yapıyordu. Bunda sorun yok.