❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

Çok anlamı var baktığında windows 2 gbını yerken 5/5 kalması ile 4/3 kalması aynı şey değil çok veri taşıyan insanlar için
Vay be bir yaşıma daha girdim :D windows 2gb mı yiyor.... Abi nereden öğreniyorsunuz böyle şeyleri.

Stok varken denedim buraya insanlar yazmadan önce. Almaya çalışırken daha stok çoktu.
O sırada da bitmiştir büyük ihtimal, stok verisi geriden geliyor. İhtiyacın varsa amazon eklenti kur düzenli bu fiyata düşüyor bu model. Ne kadar süre böyle düşer bilmiyorum ama.

Heatsinki sokup kullanan var mı ben kendi laptobum için ssd arıyordum heatsinksiz çok isinmiyorsa bunu alabilirim yakalayabilirsem.

Heatsinki sokup kullanan var mı ben kendi laptobum için ssd arıyordum heatsinksiz çok isinmiyorsa bunu alabilirim yakalayabilirsem.
Isınma daha çok laptop modeline bağlı bu hızlarda ssdler çok ısınmaz. Bunun heatsink baya ince bazı laptoplara sığıyor.

Bu paraya 2tb m2 ssd bulmuşsunuz hem sogutucu hem dram li hala daha cok yavas degil mi yok isinir mi yok alinir mi ihtiyac varsa alin gecin 1 ay olmadi daha ayni ssd yi 4700 e aldim gayet iyi

2500 daha çıkıp bundan kat kat kaliteli Kingston renegade ilanıma bakabilirsiniz forumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800/400 bin random okuma yazma puanı var renegade'de 1000/1000

2500 daha çıkıp bundan kat kat kaliteli Kingston renegade ilanıma bakabilirsiniz forumda

800/400 bin random okuma yazma puanı var renegade'de 1000/1000
ya da 7900 ödemeyip cebimizde kalmasını sağlayabiliriz :D

ya da 7900 ödemeyip cebimizde kalmasını sağlayabiliriz :D
yani 😅 biri Audi diğeri Ferrari gibi ama reklamın iyisi kötüsü olmaz xd

Bu fiyatları zor buluruz gibi şuanda teknoloji mağazalarında 1 TB 5000-6000 olmuş. Amazon gibi kurumsallar henüz olacakların farkında değil

Stok varken denedim buraya insanlar yazmadan önce. Almaya çalışırken daha stok çoktu.
stok var görünüp aldırmıyorsa, son kalan stoklar sanal kartla alınmış ama ödemesi yapılmamıştır. amazon 24 saat süre veriyor ödeme yapılması için. müşteri iptal de edebilir yada süresi içinde ödemeyide yapabilir

yani 😅 biri Audi diğeri Ferrari gibi ama reklamın iyisi kötüsü olmaz xd

Bu fiyatları zor buluruz gibi şuanda teknoloji mağazalarında 1 TB 5000-6000 olmuş. Amazon gibi kurumsallar henüz olacakların farkında değil
:unsure::unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,097
Üyeler
188,372
Son üye
Mertozkan35
Geri